Hoppa över navigering

Podcast och tips för välbefinnande

Podcasten Ta hand om bonden

Hurdan är en välmående lantbrukare? I podcastent tar vi upp olika teman om välbefinnande som berör finländska lantbruksföretagare. Anni Kekki, projektarbetare för Ta hand om bonden, samtalar med varierande gäster om olika livssituationer, känslor och annat som gäller att orka.

Avsnitten i podcasten Ta hand om bonden är finskspråkiga.

Du kan lyssna på avsnitten i Spotify. Du hittar dem också i SoundCloud, iTunes, Apple Podcasts och Listen Note. Vilka teman ska vi ta upp i vår podcast? Skicka ett meddelande: anni.kekki(at)mela.fi

Videon med tips för välbefinnande

Tipsen för lantbruksföretagares välbefinnande har samlats till korta videoinslag på några minuter. Tipsvideona behandlar olika ämnen, till exempel pausering av arbetet, stresshantering och hantering av brådska och empati mot sig själv. En del av videona är endast på finska.

Alla videon förmedlar samma budskap: det lönar sig att bry sig om det egna välbefinnandet! I videona lär du samtidigt känna projektarbetarna för projektet Ta hand om bonden. Alla tips för välbefinannde som projektarbetarna ger har publicerats på vår Youtube-kanal.

Susann: Ta hand om dig själv – du är gårdens viktigaste resurs

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig