Hoppa över navigering

Använd alltid referens när du betalar dina försäkringsfakturor

Kom ihåg att alltid ange referensen när du betalar fakturor över försäkringspremier. Ange fakturans referens i referensfältet i nätbanken. Då styrs din betalning rätt till oss. Ange referensnumret utan mellanslag och kom ihåg att skriva RF före referensnumret. Skriv inte referensnumret i fältet för meddelanden.

Börja använda e-faktura

Du kan ingå ett avtal om e-fakturering i din egen nätbank.Då får du fakturorna i digital form och alla uppgifter du behöver finns redan angivna.

Betala behändigt med streckkod

I många bankers mobila appar kan du också betala med hjälp av streckkoden. När du är inloggad i den mobila appen tar du ett foto av streckkoden i fakturan med kameran i din smarttelefon eller tablett och då överförs alla betalningsuppgifter direkt till betalningsunderlaget. Du behöver inte göra annat än kontrollera att uppgifterna är riktiga och sedan godkänna betalningen.

Vanliga frågor om fakturor över försäkringspremier

Har du frågor om försäkringspremien? Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om försäkringspremierna på vår webbplats. Om du inte hittar svaret på din fråga vänligen kontakta vår fakturering för försäkringsavgifter på numret 029 435 2690

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig