Ohita valikko

Käytä viitenumeroa, kun maksat vakuutusmaksulaskuja

Kun maksat vakuutusmaksulaskuja, muista aina käyttää viitenumeroa. Syötä laskun viitenumero verkkopankissa sille varattuun viitenumerokenttään, niin maksusuorituksesi ohjautuu meille oikein. Syötä viitenumero ilman välilyöntejä ja muista lisätä numeron alkuun RF-tarkenne. Älä kirjoita viitenumeroa viestikenttään.

Ota käyttöösi e-laskutus

Voit myös tehdä omassa verkkopankissasi laskuille e-laskusopimuksen, jolloin lasku tulee sinulle sähköisenä ja kaikki maksuun tarvittavat tiedot ovat siinä valmiina.

Maksa lasku kätevästi viivakoodilla

Monien pankkien mobiilisovelluksessa laskun voi maksaa myös viivakoodin avulla. Ota pankin mobiilisovelluksessa kuva laskussa olevasta viivakoodista älypuhelimen tai tabletin kameralla, minkä jälkeen maksutiedot siirtyvät suoraan maksupohjaan. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse kuin tarkistaa, että tiedot ovat oikein ja hyväksyä maksu.

Usein kysyttyä vakuutusmaksulaskuista

Onko sinulla kysymyksiä vakuutusmaksuusi liittyen? Olemme koonneet nettisivuillemme vastauksia vakuutusmaksulaskuista usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä täältä vastausta kysymykseesi, voit aina olla yhteydessä vakuutusmaksulaskutukseemme puh. 029 435 2690

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö