Hoppa över navigering

NREP köpte LPA:s och Metsä Groups kontorsfastighet i Hagalund (Kiinteistö Oy Metsätapiola)

Den nordiska fastighetsinvesteraren NREP har köpt en kontorsfastighet i Hagalund i Esbo av Lantbruksföretagarnas pensionsanstalt LPA och Metsä Groups moderbolag Metsäliitto Osuuskunta. Efter förvärvet fortsätter LPA och Metsä Group som huvudhyresgäster i fastigheten med långa hyresavtal. Förutom Metsä Group och LPA verkar även andra bolag som till exempel Gasum, Roche och OP-Pankki i fastigheten.

LPA: s verksamhet fortsätter i de nuvarande lokalerna

LPA fortsätter sin verksamhet i fastigheten som hittills. Kundbetjäningen är fortfarande belägen i fastigheten. I undantagsläget som råder på grund av coronaviruset rekommenderar vi emellertid att våra kunder kontaktar oss per telefon eller utnyttjar våra elektroniska tjänster.

– Vi har bättre möjligheter till en spridning av fastighetsportföljen när vi inte längre äger kontorsfastigheten, konstaterar direktör Jarno Aalto som ansvarar för ekonomiska frågor vid LPA.

NREP grundades 2005 och är den ledande fastighetsinvesteraren och fastighetsutvecklaren i Norden. Bolaget förvaltar en fastighetsförmögenhet på 7 miljarder euro och sysselsätter över 300 sakkunniga i de nordiska länderna, därav 60 i Finland. NREP är en aktiv ägare och utvecklar objekten som bolaget äger i samarbete med hyresgästerna.

Läs mer i NREPs meddelande.

Mer information om LPA:
Jarmo Aalto, direktör (ekonomi och it), tfn 029 435 2369

Mer information om NREP:
Joonas Lemström, direktör, NREP, tfn +358 9 674 410
Jani Nokkanen, partner och investeringsdirektör, NREP, tfn +358 9 674 410

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig