Ohita valikko

NREP osti Melan ja Metsä Groupin toimistokiinteistön Tapiolassa (Kiinteistö Oy Metsätapiola)

Pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP on ostanut Espoon Tapiolassa sijaitsevan toimistokiinteistön Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melalta ja Metsä Groupin emoyritys Metsäliitto Osuuskunnalta. Kaupan jälkeen Mela ja Metsä Group jatkavat kiinteistössä päävuokralaisina pitkillä vuokrasopimuksilla. Metsä Groupin ja Melan lisäksi tiloissa toimii myös muita yrityksiä, kuten Gasum, Roche ja OP-pankki.

Melan toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa

Melan toiminta kiinteistössä jatkuu entiseen tapaan. Myös asiakaspalvelupiste on edelleen käytössä. Koronapoikkeusoloissa tosin suositamme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä puhelimitse tai hyödyntämään sähköisiä palveluitamme.

– Toimistokiinteistön omistuksesta luopuminen antaa meille paremmat mahdollisuudet kiinteistösijoitussalkun hajauttamiseen, toteaa Melan talousasioista vastaava johtaja Jarmo Aalto.

NREP on vuonna 2005 perustettu Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä. Yhtiö hallinnoi 7 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää Pohjoismaissa yli 300 asiantuntijaa, joista yli 60 on Suomessa. NREP on aktiivinen omistaja ja kehittää omistamiaan kohteita yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Lue lisää NREP:n tiedotteesta.

Lisätietoja Melasta:
Jarmo Aalto, johtaja (talous ja it), puh. 029 435 2369

Lisätietoja NREP:stä:
Joonas Lemström, johtaja, NREP, puh. +358 9 674 410
Jani Nokkanen, osakas ja sijoitusjohtaja, NREP, puh. +358 9 674 410

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö