Hoppa över navigering

Förfallodagen för årets första LFÖPL-försäkringspremie är 15.3.

Inom kort kommer årets första faktura över LFÖPL-försäkringspremien per post. Kunder som har valt att få e-fakturor har redan fått sin faktura i nätbanken.

Faktureringen av försäkringspremierna ändrades från och med början av året så att alla våra kunder i fortsättningen får fakturan fyra gånger per år, oberoende av LFÖPL-premiens belopp. De nya förfallodagarna är 15.3, 15.6, 15.9 och 15.12.

Den första fakturan ska betalas 15.3.2021. Använd fakturans referensnummer. Referensnumren på LPA:s fakturor över försäkringspremier är alltid specifika för enskilda fakturor. Du kan betala endast en faktura med ett referensnummer. Du ser en kopia av fakturan i e-tjänsten.

Meddela ändringar

Kom ihåg att meddela LPA om ditt arbete på gården har upphört eller om det har skett andra förändringar i gårdens verksamhet eller om det sker förändringar som gäller ditt stipendiearbete. Meddela ändringar i e-tjänsten eller kontakta den lokala LPA-ombudsmannen eller vår kundtjänst.

Behöver du betalningstid?

Om du behöver betalningstid för försäkringspremierna kan du behändigt komma överens om en ny betalningstidtabell i vår e-tjänst. Du kan också komma överens om en betalningstidtabell genom att ringa faktureringen av försäkringspremier tfn 029 435 2650 eller genom att skicka oss skyddad e-post.

När betalningen av försäkringspremien skjuts upp tillkommer dröjsmålsränta för uppskovstiden. Under perioden 1.1–30.6.2021 är räntan 8 procent.

Har du frågor?

Har du frågor om fakturan för försäkringspremier eller betalningen av den? Läs mer om försäkringspremierna i Vanliga frågor och svar

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig