Ohita valikko

Vuoden ensimmäisen MYEL-vakuutusmaksun eräpäivä 15.3.

Vuoden ensimmäinen MYEL-vakuutusmaksulasku saapuu pian postissa. Asiakkaat, jotka ovat valinneet e-laskun, ovat jo saaneet laskun verkkopankkiinsa.

Vakuutusmaksulaskutus muuttui vuoden alusta niin, että kaikki asiakkaamme saavat laskun jatkossa neljä kertaa vuodessa, riippumatta MYEL-maksun määrästä. Vakuutusmaksujen eräpäivät ovat 15.3., 15.6., 15.9. ja 15.12.

Ensimmäisen laskun eräpäivä on 15.3.2021. Käytä laskulla olevaa viitenumeroa. Melan vakuutusmaksulaskujen viitenumerot ovat aina laskukohtaisia. Voit maksaa samalla viitenumerolla vain yhden laskun. Näet laskun kopion myös sähköisessä asiointipalvelussa.

Ilmoita muutoksista

Muista ilmoittaa Melaan, jos työskentelysi tilalla on päättynyt, tilan toiminnassa on tapahtunut muita muutoksia tai apurahatyössäsi on tapahtumassa muutoksia. Muutoksista voi ilmoittaa sähköisessä asiointipalvelussamme tai ottamalla yhteyttä Mela-asiamieheen tai asiakaspalveluumme.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa laskullesi?

Jos tarvitset lisäaikaa vakuutusmaksujen hoitamiseen, voit sopia uudesta maksuaikataulusta kätevästi sähköisessä asiointipalvelussamme. Maksuaikataulusta voi sopi myös soittamalla vakuutusmaksulaskutukseemme puh. 029 435 2690 tai lähettämällä meille suojattua sähköpostia. Vakuutusmaksun lykkäämisen ajalta laskuun lisätään viivästyskorko, joka 1.1.-30.6.2021 välisenä aikana on 8 prosenttia vuodessa.

Kysyttävää?

Heräsikö sinulle kysymyksiä vakuutusmaksulaskustasi tai sen maksamisesta? Tutustu vakuutusmaksuista usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö