Hoppa över navigering

Årsinformation för försäkrade och fakturor över försäkringsavgifter i början av året

Vi skickar ut årsinformationen till våra kunder i januari. Av årsinformationen framgår vilken nivå din LPA-trygghet har. Du får också fjolårets uppgifter om betalda och återbetalda LFÖPL- och OFLA försäkringsavgifter.

Med årsinformationen följer en bilaga med aktuell information om LPA-tryggheten. Du kan också läsa informationen på vår webbplats under Informationsbrev.

Fakturor över försäkringsavgifter i början av året

Vi skickar fakturan för LFÖPL-försäkringen och fakturan för den obligatoriska OFLA-försäkringen för arbetstid i februari. Försäkringarna ska betalas senast den 15.3.

Vill du hellre betala elektroniskt? LPA:s nätfakturor och e-fakturor är nu tydligare än tidigare, eftersom du får en kopia av fakturan tillsammans med den elektroniska fakturan. Om du vill förvissa dig om en enkel hantering av fakturorna kan du beställa dem som e-fakturor till din egen nätbank. Följ din egen banks anvisningar för att börja använda e-fakturor. Du minns väl att du också kan se dina fakturor genom att logga in i LPA:s e-tjänst.

Har förhållandena på din gård förändrats?

Ansöka behändigt om ändringar i din försäkring i vår e-tjänst. Om du behöver hjälp med att fylla i ansökan kan du vända dig till en LPA-ombudsman.

Stipendiat, är din försäkring i kraft?

Kom ihåg att ansöka om ny försäkring i e-tjänsten om din stipendieförsäkring har avslutats. Vår kundtjänst på numret 029 435 2650 hjälper dig i alla frågor som gäller din försäkring.

Skicka meddelanden till oss via e-tjänsten

Skicka ett meddelande till oss via e-tjänsten när du vill nå oss i en fråga som gäller din LPA-trygghet. Vi besvarar ditt meddelande i e-tjänsten.

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig