Hoppa över navigering

Ansök om köptjänstförbindelse via projektet Ta hand om bonden fram till den sista maj 2024

LPA:s projekt Ta hand om bonden har redan under sju år hjälpt många lantbruksföretagare i olika utmanande situationer. Ta hand om bonden -verksamheten i projektform upphör i slutet av 2024. I regeringsprogrammet fastställs att projektet ska bli bestående. Vi genomför åtgärder för att projektets verksamhet ska bli en bestående verksamhetsmodell i LPA:s verksamhet för arbetsförmågan från 2025 framåt.

I syfte att stöda sina egna möjligheter att orka har lantbruksföretagarna via projektet kunnat ansöka om köptjänstförbindelser till exempel för psykoterapi. När den nuvarande finansieringen av projektet upphör behöver vi en tidsram för användningen av köptjänstförbindelserna så att alla besök hos sakkunniga är fakturerade före utgången av 2024. Det betyder att du kan ansöka om köptjänstförbindelse hos en projektarbetare inom projektet Ta hand om bonden ända fram till den 31.5.2024. Med en köptjänstförbindelse värd femhundra euro kan du få professionell hjälp som stöder dina möjligheter att orka i arbetet och som minskar den psykiska belastningen. Köptjänstförbindelsen kan du använda för terapi eller arbetshandledning.

Tilläggsinformation om köptjänstförbindelsen: Köptjänstförbindelse som hjälper dig att orka

Projektarbetarens avgiftsfria och konfidentiella hjälp fortsätter

Lantbruksföretagarna kan få hjälp med att orka i utmanande situationer av en projektarbetare inom projektet Ta hand om bonden under hela 2024. Du kan till exempel få hjälp för att orka i arbetet och med mänskliga relationer, utmaningar i arbetet som lantbruksföretagare, förändringar och med arbetsförmågan.

Ta kontakt med låg tröskel, redan i ett tidigt skede. Projektarbetarens hjälp är avgiftsfri och konfidentiell.

Kontaktuppgifter till projektet Ta hand om bonden

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig