Ohita valikko

Välitä viljelijästä -projektin ostopalvelusitoumukset haettavissa toukokuun 2024 loppuun asti

Melan Välitä viljelijästä -projekti on auttanut maatalousyrittäjiä eri tavoin haasteellisissa tilanteissa jo seitsemän vuoden ajan. Välitä viljelijästä -toiminta projektimuotoisena päättyy vuoden 2024 lopussa. Hallitusohjelmassa on kuitenkin kirjaus projektin vakinaistamiselle. Teemme parhaillaan toimenpiteitä, joilla projektin toimet saadaan Melan vakituiseksi työkykytoiminnaksi vuodesta 2025 eteenpäin.

Välitä viljelijästä -projektin kautta maatalousyrittäjä on voinut hakea ostopalvelusitoumusta henkisen jaksamisen tueksi esimerkiksi psykoterapiaan. Projektin nykyisen rahoituksen päättyessä ostopalvelusitoumusten käyttö tulee ajoittaa siten, että kaikki asiantuntijakäynnit on laskutettu vuoden 2024 loppuun mennessä. Tämä tarkoittaa, että ostopalvelusitoumusta voi hakea Välitä viljelijästä -projektityöntekijän kautta vielä 31.5.2024 saakka. Viidensadan euron arvoisella sitoumuksella voi saada ammattilaisen apua jaksamisen tukemiseen ja henkisen kuormituksen helpottamiseen esimerkiksi terapiapalveluista tai työnohjauksesta.

Lisätietoja ostopalvelusitoumuksesta: Ostopalvelusitoumus jaksamisen tueksi

Projektityöntekijän maksuton ja luottamuksellinen apu jatkuu

Välitä viljelijästä -projektityöntekijän kautta maatalousyrittäjä voi saada apua jaksamisen haasteisiin koko vuoden 2024 ajan. Apua voi saada esimerkiksi jaksamiseen, ihmissuhteisiin, maatilayrittämisen haasteisiin, muutostilanteisiin tai työkykyhaasteisiin.

Yhteyttä voi ottaa matalalla kynnyksellä jo varhaisessa vaiheessa. Projektityöntekijän apu on maksutonta ja luottamuksellista.

Katso projektin yhteystiedot: Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö