Hoppa över navigering

Sommaren fakturor över försäkringspremierna har skickats

Nu har sommarens fakturor över försäkringspremierna skickats ut. Fakturan förfaller den 15.6

Kom ihåg att använda referensen när du betalar fakturan. Ange referensen i referensfältet i din nätbank så betalningen styrs rätt hos oss. Ange referensnumret utan mellanslag och kom ihåg att skriva RF före referensnumret. Skriv inte referensnumret i fältet för meddelanden.

Behändigast betalar du med e-faktura eller streckkod

Du kan ingå ett avtal om e-fakturering i din egen nätbank. Då får du fakturorna i digital form och alla uppgifter du behöver finns redan angivna.

I många bankers mobila appar kan du dessutom betala med hjälp av streckkoden. När du är inloggad i den mobila appen tar du ett foto av streckkoden i fakturan med kameran i din smarttelefon eller tablett och då överförs alla betalningsuppgifter direkt till betalningsunderlaget. Du behöver inte göra annat än kontrollera att uppgifterna är riktiga och sedan godkänna betalningen.

Behöver du längre betalningstid?

Om du behöver längre betalningstid för försäkringsavgifterna kan du behändigt komma överens om en betalningsplan i vår e-tjänst. Du kan också komma överens om en betalningsplan genom att ringa vår fakturering av försäkringsavgifter tfn 029 435 2690. Dröjsmålsräntan för fakturan är 10,5 procent (1.1-30.6.2023).

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig