Ohita valikko

Kesän vakuutusmaksulaskut on postitettu

Kesän vakuutusmaksulaskut on nyt postitettu. Laskun eräpäivä on 15.6.

Muistathan käyttää laskua maksaessasi viitenumeroa. Syötä se verkkopankissa viitenumerokenttään, niin maksusuorituksesi ohjautuu meille oikein. Syötä viitenumero ilman välilyöntejä ja muista lisätä numeron alkuun RF-tarkenne. Älä kirjoita viitenumeroa viestikenttään.

Kätevimmin maksat laskun e-laskulla tai viivakoodilla

Voit tehdä omassa verkkopankissasi laskuille e-laskusopimuksen, jolloin lasku tulee sinulle sähköisenä ja kaikki maksuun tarvittavat tiedot ovat siinä valmiina.

Lisäksi monien pankkien mobiilisovelluksessa laskun voi maksaa myös viivakoodin avulla. Ota pankin mobiilisovelluksessa kuva laskussa olevasta viivakoodista älypuhelimen tai tabletin kameralla, minkä jälkeen maksutiedot siirtyvät suoraan maksupohjaan. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein ja hyväksyä maksu.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa?

Jos tarvitset lisäaikaa vakuutusmaksujen hoitamiseen, voit sopia uudesta maksuaikataulusta sähköisessä asiointipalvelussamme. Maksuaikataulusta voi sopia myös soittamalla vakuutusmaksulaskutukseemme puh. 029 435 2690. Laskun viivästyskorko on 10,5 prosenttia (ajalla 1.1.-30.6.2023).

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö