Hoppa över navigering

Nu får du arbetspensionskortet även elektroniskt

LPA har publicerat en mobilapp av arbetspensionskortet. Det elektroniska arbetspensionskortet kan användas precis som plastkortet och ger rabatter på olika produkter och tjänster. Du kan ladda ner appen LPA:s arbetspensionskort avgiftsfritt för Android-telefoner i Google Play-butiken. Senare kommer arbetspensionskortet även att finnas för iOs i AppStore.

Gör så här

Leta upp appen i Google Play-butiken med namnet Melan työeläkekortti och ladda ner appen på din telefon. Efter att du laddat ner appen identifierar du dig med dina personliga nätbankskoder och kan börja använda kortet. Du får tillgång till appen Melan työeläkerkortti om du är kund hos LPA och får ålderspension, arbetslivspension, avträdelsestöd eller full invalidpension baserad på anställningsförhållandet eller verksamheten som företagare.

Pensionärsrabatter med arbetspensionskortet

Många företag beviljar rabatter till personer som har ett arbetspensionskort. Det lönar sig alltid att fråga efter eventuella pensionärsrabatter i butiker eller då du köper tjänster. Eftersom arbetspensionskortet saknar bild måste du även uppvisa ett officiellt personkort för att få rabatten.

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig