Ohita valikko

Melan työeläkekortti nyt myös mobiilisovelluksena

Mela on julkaissut työeläkekortista mobiilisovelluksen. Sähköistä työeläkekorttia voi käyttää muovisen kortin tapaan ja saada alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista. Voit käydä lataamassa ilmaisen Melan työeläkekortti -sovelluksen Android-puhelimelle Google Play -kaupasta. Myöhemmin työeläkekortti ilmestyy myös iOS-käyttöjärjestelmälle App Storeen.

Toimi näin

Etsi sovellus Google Play -kaupasta nimellä Melan työeläkekortti ja lataa sovellus puhelimeesi. Latauksen jälkeen tunnistaudu sovellukseen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja saat kortin käyttöösi. Voit käyttää sovellusta, jos olet Melan asiakas ja saat työsuhteeseen tai yrittäjätoimintaan perustuvaa vanhuuseläkettä, työuraeläkettä, luopumistukea tai täyttä työkyvyttömyyseläkettä.

Eläkeläisalennuksia työeläkekortilla

Useat yritykset myöntävät alennuksia työeläkekortin haltijalle. Mahdollisia eläkeläisalennuksia kannattaa aina tiedustella liikkeissä asioidessasi tai palveluja ostaessasi. Koska työeläkekortti ei ole kuvallinen, alennuksen saamiseksi on esitettävä myös virallinen henkilökortti.

Lue lisää Melan työeläkekortista sivulta Tietoa eläkkeensaajalle.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö