Hoppa över navigering

LPA skickar skyddad e-post om tjänsterna för arbetsförmågan

Vi vill förbättra vår kundbetjäning och därför utvecklar vi den elektroniska informationen till kunderna om tjänsterna för arbetsförmåga.

I fortsättningen informerar vi våra LFÖPL-försäkrade kunder om kommande tjänster för arbetsförmågan i skyddade e-postmeddelanden. På det sättet kan vi informera om våra tjänster så omfattande som möjligt och i rätt tid. Vi skickar ut e-postmeddelanden ungefär fyra gånger om året.

Tjänsterna för arbetsförmåga, som LPA erbjuder, utgör en del av LFÖPL-försäkringsskyddet och vi har fått din e-postadress från LPA:s kundregister.

Vänligen förvissa dig om att vi har din aktuella e-postadress om du vill få information per e-post. Du kan meddela oss e-postadressen i e-tjänsten eller genom att ringa vår kundtjänst på numret 029 435 2650.

Om du inte vill få information per e-post ber vi dig meddela oss detta i ett skyddat e-postmeddelande till adressen tyhy(at)mela.fi.

Våra tjänster för arbetsförmågan omfattar bland annat Må Bra-dagarna, ABC-utbildningen i välbefinnande, kamratstödgrupper, webbseminarier, Kraftverkstaden och Testa bondens arbetsförmåga. Alla våra tjänster är kostnadsfria. Vi informerar också om våra tjänster för arbetsförmågan på vår webbplats och i facebook (på finska). De svenskspråkiga evenemangen ser du i evenemangskalendern på vår webbplats. De finskspråkiga evenemangen ser du på den finskspråkiga webbplatsen under Tapahtumat.

 

Ta kontakt

Ring vår kundtjänst 029 435 2650

Skicka skyddad e-post

Sök ombudsmännens kontaktuppgifter

Kontakta Ta hand om bonden

Ge respons

Be oss kontakta dig