Ohita valikko

Tutustu melalaisiin

 


Eero, perintäkäsittelijä

Mitä teet työksesi?

Työskentelen talousyksikössä laskutukseen ja perintään liittyvien tehtävien parissa. Olen myös mukana erilaisissa sisäisissä kehityshankkeissa, joilla yrityksen sisäisiä prosesseja pyritään kehittämään. Olen opiskellut julkishallintoa yliopistossa ja minulla on taustaa vakuutus- ja rahoitusalan tehtävistä. Aloitin Melassa syksyllä 2016.

Minkälainen Mela on työpaikkana?

Mela on viihtyisä työpaikka, joka tarjoaa paljon haasteellisia työtehtäviä. Maailma ympärillä muuttuu ja Mela elää siinä mukana. Työntekijänä koen, että minulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa tehtäviin muutoksiin. Pidän erityisesti siitä, että saan palvella asiakkaita ja auttaa heitä ongelmien ratkaisemisessa. Työssä kehittymistä tuetaan esimerkiksi kustantamalla erilaisia koulutuksia työntekijöille. Itse suoritan töiden ohessa vakuutustutkintoa, VTS. Työkavereiden kanssa tulee vietettyä myös vapaa-aikaa esimerkiksi after workien merkeissä. Liikuntaedut ovat myös kattavat. Talosta löytyy esimerkiksi oma kuntosali, joka on maksuton työntekijöille.


Anna-Kaisa, vakuutusratkaisija

Mitä teet työksesi?

Työskentelen vakuutus- ja hyvinvointiyksikössä vakuutusratkaisijana. Osana tiimiä hoidan työeläke- ja tapaturmavakuuttamista maatalousyrittäjille, metsänomistajille, poronhoitajille ja kalastajille. Työpäivääni kuuluu niin yhteydenpitoa asiakkaisiimme kuin yhteistyötä muiden yksiköiden ja asiamiesten kanssa vakuutuspäätösten tekemiseksi. Jokainen päivä on erilainen. Ennen tuloani Melaan vuonna 2016 olen työskennellyt muun muassa maataloushallinnossa ja käytännön maa- ja metsätaloustöissä, joten on mukavaa, että saan hyödyntää kertynyttä asiantuntemustani luonnonvara-alalta nyt alan yrittäjien vakuutusasioiden ratkaisemisessa.

Minkälainen Mela on työpaikkana?

Työpaikkana Mela tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden perehtyä asiakaskuntamme työeläke- ja tapaturmavakuuttamiseen. Olen saanut kehittää tietotaitoani eri tehtävissä, joissa olen työskennellyt. Aiemmin työskentelin lomitustiimissä käsitellen muun muassa oikaisuvaatimuksia, nyt olen perehtynyt vakuutustiimissä vakuutusasioihin joustavasti työn ohessa.

Parasta Melassa on mukava työyhteisö ja joustavat työajat. Työn vastapainoksi meillä on paljon tuettua vapaa-ajan toimintaa, johon olen päässyt osallistumaan myös järjestäjänä.


Mia, korvauskäsittelijä

Mia Hartikainen

Mitä teet työksesi?

Työskentelen tapaturmayksikössä, jossa huolehdimme asiakkaidemme tapaturma-asioiden korvauksista, ammattitautien korvauksista, suojainasioista sekä ammatillisesta kuntoutuksesta. Minulla on itselläni kaupallinen koulutus, ja olen työskennellyt vakuutusalalla jo vuodesta 2004. Melassa olen ollut töissä jo vuodesta 2012.

Minkälainen Mela on työpaikkana?

Minulle on tärkeää, että työlläni on merkitys. Täällä tunnen tekeväni tärkeää työtä, jolla on tarkoitus ja sisältö. Pidämme huolta maatalousyrittäjien sosiaaliturvasta, olemme mukana asiakkaan uran joka vaiheessa. Me tapaturmayksikössä pidämme huolta siitä, että tapaturman sattuessa asiakkaat pääsevät nopeasti tarvittaviin tutkimuksiin, toimenpiteisiin sekä tarvittaessa kuntoutukseen. Huolehdimme myös asiakkaidemme ammatillisesta kuntoutuksesta, kun työkyky on heikentynyt nykyisessä työssä ja selvitämme, voimmeko tukea erilaisin apuvälinein työssä selviytymistä.

Opiskelen parhaillaan, ja Mela tukee minua opinnoissani. Voin tarvittaessa saada opintovapaapäiviä, mikäli tarvitsen. Mela tukee opiskelua vapaa-ajalla myös rahallisella tuella, jota voi hakea esimerkiksi kirjahankintoja varten. Melan kerhotoiminta on suosittua. Kerho järjestää vuosittain useita retkiä, joilla on kokeiltu muun muassa suppailua, käyty teatterissa ja elokuvissa. Mela osallistuu tänäkin vuonna RunFest-juoksutapahtumaan, jolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. On hauskaa saada osallistua tapahtumaan kollegoiden kanssa, ja tietää että samalla kerätään rahaa hyvään tarkoitukseen.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö