Ohita valikko

Videot

Melan toiminta on suunnattu kotimaisille asiakkaille. Välitä videon toteutuksella kotimaista tunnelmaa.

Videoiden tulee olla teknisesti laadukkaita, Melan visuaalisen ilmeen mukaisia ja yleislinjaltaan rauhallisia. Videon sisällöstä ja ulkoasusta tulee käydä selkeästi ilmi, että video on Melan. Logot voit ladata sivulta Yritystunnus ja logo.

Tekstisivut

Videoissa tulee olla graafisen ohjeen mukaiset aloitus- ja lopetussivut. Jos käytät välisivua, jossa on selittävää tekstiä, jätä tilaa tekstin ja reunan väliin. Keskitä väli- ja lopetussivujen tekstit. Esittele videossa esiintyvät henkilöt ”nimikyltein”, jos nimi ei tule esiin tekstityksessä. Pidä nimikyltti yksinkertaisena, Lato-fontilla tehty teksti henkilön vieressä riittää.

Editointi ja elementit

Huolehdi videokuvan tarkkuudesta sekä värityksen ja kirkkauden yhtenäisyydestä. Konsultoi Melan viestintää editointivaiheessa. Editoi maltillisesti ja vältä liikkuvia elementtejä, jotka antavat rauhattoman vaikutelman. Elementtien on oltava yhtenäisiä visuaalisen linjan ja videon tunnelman kanssa. Sanoman selkeys on aina etusijalla. Käytä Melan värejä, jotka on kuvattu graafisessa ohjeessa.

Videoissa voi käyttää instrumentaalista taustamusiikkia. Huolehdi silloin, että puhe erottuu taustamusiikista.

Tekstitys

Kaikissa Melan tuotteissa otetaan huomioon saavutettavuus, niin myös videoissa. Kaikki videot tekstitetään. Tekstityksessä kuten muissa tekstielementeissä käytetään Lato-fonttia, 24 pt. Tekstityksen väri on valkoinen tai musta, riippuen videon taustasta ja kontrastista. Lisää läpinäkyvä taustavärilaatikko helpottamaan tekstityksen erottumista. Jätä ylimääräistä tilaa laatikon ympärille. Taustaväri on sävyltään musta tai valkoinen tekstityksen väristä riippuen.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö