Ohita valikko

Sähköpostin käytön periaatteet

Mela palvelee asiakkaitaan myös sähköpostin välityksellä. Melan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) mela.fi.

Kun otat yhteyttä Melaan sähköpostitse tai internetsivujen kautta, viestintä tapahtuu pääsääntöisesti suojaamattomassa yhteydessä. Tällöin ei voida taata sähköpostiviestinnän luottamuksellisuutta. Siksi omia henkilökohtaisia tietoja (MYEL-työtulo, henkilötunnus, pankkitilitieto jne.) ei suositella lähetettäväksi sähköpostitse.

Vastaamme henkilökohtaisia tietoja sisältäviin sähköpostitiedusteluihin kirjeitse. Sähköpostivastauksia voimme antaa vain yleisluontoisiin kysymyksiin.

Suojattu sähköposti

Melaan voi kuitenkin lähettää luottamuksellista sähköpostia erityisen suojatun sähköpostipalvelun kautta. Sähköpostin mukaan voi liittää liitetiedostoja. Suojatun sähköpostipalvelun kautta tulleisiin tiedusteluihin voimme vastata myös sähköpostitse. Suojatun sähköpostialvelun kieli on sama kuin selaimen kieli.

Sähköinen asiointipalvelu

Melan sähköisissä asiointipalveluissa viestiliikenne on aina suojattua. Sähköisiin asiointipalveluihin kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Sähköisissä asiointipalveluissa voi turvallisesti tehdä muutoksia omiin asiakastietoihinsa, lähettää liitteitä ja tehdä hakemuksia.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö