Ohita valikko

Esitykset ja luennot

Hyödynnä valmista mallipohjaa, jotta esityksesi on Melan ilmeen mukainen. Käytössämme on suomen- ja ruotsinkielinen PowerPoint-mallipohja.

Huolehdi, että esityksesi on graafisen ohjeen mukainen. Varmistat tämän helpoiten, kun käytät valmista mallipohjaa ja sen tarjoamia eri vaihtoehtoja. Pidä diat pelkistettyinä. Näin sanomasi pääsee parhaiten esiin.

Huomioi tekijänoikeudet, älä käytä kuvia tai materiaalia, johon sinulla ei ole lupaa.

Käytä mallipohjasta löytyviä värejä. Huomioi sävyn riittävä kontrasti. Tekstin korostuksessa voit käyttää lihavointia. Vältä kursiivin ja alleviivauksen käyttöä. Käytä tehosteita ja animaatioita säästeliäästi. Muotoja (esim. ympyrä) voi käyttää, jos jotain yksittäistä asiaa on tarvetta nostaa esiin muusta sisällöstä.

Pakkaa esitystiedostosi ennen sen lähettämistä. Jos esityksesi menee ulkopuoliseen käyttöön, tee siitä pdf-muotoinen.

Mallipohjassa on sivuvaihtoehtoja erilaisiin tarkoituksiin. Saat vaihtoehdot käyttöösi PowerPointin Asettelu-kohdasta. Otsikkodiaa käytetään aina esityksen ensimmäisenä diana. Voit käyttää otsikkodiaa myös esityksen keskellä, jos esityksen aihe muuttuu tai haluat tauottaa esitystä. Myös väliotsikolla saat ryhmiteltyä esityksesi eri osiin.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö