Ohita valikko

Työturvallisuuskortti

Mela järjestää maksutonta työturvallisuuskorttikoulutusta maatalousyrittäjille. Koulutuksella edistetään maatalouden työturvallisuutta. Tavoitteena on nolla tapaturmaa maataloudessa.

Nyt voit ensimmäistä kertaa osallistua juuri maatalousyrittäjille räätälöidylle työturvallisuuskorttikurssille. Ensimmäinen Melan järjestämä maatalousyrittäjien työturvallisuuskorttikurssi pidetään Pohjois-Savossa. Tämän jälkeen kursseja järjestetään eri puolilla Suomea.

Koulutus sisältää lähi- ja verkkokoulutusta sekä välitehtäviä. Työturvallisuuskortin saaminen edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta.

Turvallisempia työpaikkoja

Työturvallisuuskortti on kehitetty Työturvallisuuskeskuksessa yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskorttia on suoritettu suomalaisilla työpaikoilla yli 2,5 miljoonaa kertaa.

Työturvallisuuskorttikurssin suorittaminen on vapaaehtoista ja saat sen avulla työkaluja työturvallisuuden kehittämiseen. Lisäksi lukuisat yritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja Melan työturvallisuuskorttikoulutuksesta sähköpostitse: anna-riikka.pukari(at)mela.fi

Lue lisää Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortista osoitteesta tyoturvallisuuskortti.fi.

Katso työturvallisuuskorttikurssien aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö