Ohita valikko

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa https://www.mela.fi ja se on laadittu sivuston julkaisua varten 26.9.2019. Sivuston saavutettavuus on tarkistettu WCAG 2.1 AA-tason vaatimuksia vastaavaksi ulkopuolisen viestinnän saavutettavuuspalveluita tuottavan yrityksen toimesta. Palveluntuottajalla on ollut testauksessa mukana sekä sähköisen viestinnän ammattilaisia että eri saavutettavuusasiantuntijoita.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Verkkosivusto täyttää kriittiset A & AA-vaatimukset asiakkaidemme etuusasioiden hoitamisen kannalta välttämättömiltä osin.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Vanhalta mela.fi-sivustolta siirretty tukimateriaali ei kaikilta osin ole vielä saavutettavaa. Seuraamme saatua palautetta ja kehitämme sivuston saavutettavuutta jatkuvasti.

Verkkosivuston ei-saavutettava sisältö

Sivustolle aikaisemmalta sivustolta siirretty palvelua tukeva ja täydentävä aineisto, kuten esitteet, tilastotiedot ja vuosikertomukset eivät ole vielä kaikilta osin saavutettavia esimerkiksi ruudunlukulaitteella lukemiseen. Käyttöönoton jälkeen julkaistu materiaali on pääsääntöisesti saavutettavaa.

Sivuston kautta pääset kirjautumaan erillisiin sähköisiin palveluihin, kuten sähköiseen asiointipalveluun ja lomitusnettiin. Nämä palvelut eivät ole vielä kaikilta osin saavutettavia. Pyrimme korjaamaan palvelut saavutettaviksi sovellusten päivitysten yhteydessä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Parantaaksemme sivustomme käytettävyyttä ja saavutettavuutta otamme kiitollisuudella vastaan palautteesi ja parannusehdotuksesi. Jos huomasit puutteita sivustollamme, kerrothan siitä meille tällä palautelomakkeella.

Vastauksessa voi mennä enintään 14 päivää valvontaviranomaisen ohjeistuksen mukaisesti. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan 14 päivän määräajassa, voit ilmoittaa asiasta valvontaviranomaiselle.

Valvontaviranomainen

Saavutettavuusvaatimusten toteutumisen lainmukaisuutta valvoo Aluehallintovirasto.

Tarjoamme tukea käyttäjille, joille palvelut eivät ole saavutettavissa

Mikäli jokin tarpeellinen materiaali ei ole sinulle saavutettava, voit laittaa siitä viestin ja pyrimme muokkaamaan sen sinulle saavutettavaksi mahdollisimman pian: viestinta(at)mela.fi.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö