Ohita valikko

Mittaa ja oivalla – Maatalousyrittäjälle

Hyvinvoivan maatilan perusta on hyvinvoiva maatalousyrittäjä. Työkyky vaikuttaa suoraan työn tuloksellisuuteen. Miten sitä voi ylläpitää ja kehittää?

Työhyvinvointitestit ja oppaat auttavat tunnistamaan asiat, joihin olisi hyvä kiinnittää huomiota ja tarjoavat tietoa muutoksen tueksi.

Viljelijän työkykymittari

Testaa työkykysi taso ja ota askel kohti parempaa jaksamista! Maatalousyrittäjille kehitetty työkyvyn mittari on konkreettinen työkalu, jonka avulla

  • opit, miten työkykysi vastaa työsi vaatimuksia
  • tunnistat, mihin asioihin tulee kiinnittää huomiota
  • saat ohjauksen sinulle hyödyllisiin palveluihin
  • kiinnostut hyvinvointisi kehittämisestä
  • näet, millainen oma työkykysi on verrattuna muihin maatalousyrittäjiin.

Pääset vastaamaan Viljelijän työkykymittariin yllä olevan painikkeen kautta. Voit tehdä testin säännöllisesti, esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa, ja seurata miten työkykysi kehittyy.

Työhyvinvointitestejä

Hyödynnä hyvinvointivinkit

Juureva joukko -blogi

Melan asiantuntijat ja vierailevat bloggaajat kirjoittavat maatalousyrittäjän arjesta, maaseudun elämästä ja elämänmakuisista tapahtumista. Blogitekstit voivat antaa sinulle uusia näkökulmia omaan elämään. Lue blogia osoitteessa juurevajoukko.fi.

Videot

Katso lyhyet tietoiskut hyvinvoinnin lisäämiseksi! Välitä viljelijästä -projektityöntekijät ovat tehneet sinulle vinkkejä työsi tueksi. Millainen on hyvä tauko? Miten selätät stressin? Kuinka hallita kiirettä? Katso videot Melan YouTube-kanavalta ja ota vinkit käyttöön!

Melan Välitä viljelijästä -projekti on tehnyt yhteistyössä Cuckoo Workoutin kanssa taukojumppavideon maatalousyrittäjille. Pidetäänkö ensimmäinen taukojumppa heti?

Podcast

Millainen on hyvinvoiva viljelijä? Välitä viljelijästä -projektin podcastissa käsitellään eri hyvinvointiteemoja, jotka koskettavat suomalaisia maatalousyrittäjiä. Löydät podcastin nimellä Välitä viljelijästä Spotifysta, SoundCloudista, iTunesista, Apple Podcasteista ja Listen Notesta. Voit kuunnella jaksot myös Välitä viljelijästä -projektin sivuilta.

Julkaisut

Faktat haltuun! Lue tietokorteista, miten voit ennaltaehkäistä tapaturmia ja suojautua työtehtäviin liittyviltä terveysriskeiltä. Opi työterveyshuollon hyödyistä ja maatilalla työskentelevien nuorten työturvallisuudesta.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö