Ohita valikko

Töihin Melaan

Meillä Melassa työskentelee noin 200 alansa asiantuntijaa, joille hyvä asiakaskokemus on sydämen asia. Meistä noin 160 työskentelee Espoon Tapiolassa modernissa toimitalossamme. Lisäksi Mela-asiamiehemme palvelevat asiakkaitamme ympäri Suomen.

Työskentelemme muun muassa vakuutus- ja eläkeratkaisijoina, tapaturma-asioiden korvauskäsittelijöinä sekä erilaisissa tuotannon tukitehtävissä, kuten talouden, tietohallinnon, lakiasioiden, viestinnän ja hr:n tehtävissä. Melalaisten koulutustausta on moninainen työtehtäviin liittyen. Meillä on muun muassa maatalouden, terveydenhuollon ja talouden osaajia, kuten agronomeja, valtiotieteiden maistereita, tradenomeja, sosionomeja, sairaanhoitajia ja matemaatikkoja.

Miksi tulisit juuri meille?

Meillä voit tehdä työtä, jolla on merkitystä. Mela-turvaa on toimeenpantu jo 50 vuotta. Alkutuotannon tekijät luovat yhteiskunnallemme vahvat juuret ja tieteen ja taiteen tekijät antavat sille siivet, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Pääset työlläsi tukemaan suomalaisten maaseutuyrittäjien juurevaa joukkoa sekä tieteen ja taiteen apurahansaajia. Meillä pääset kehittymään työssäsi vakuutus- ja eläkealan asiantuntijaksi sekä oman alasi moniosaajaksi.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät työntekijöitään arvostavassa työyhteisössä. Perheystävällisenä työpaikkana tuemme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista monin eri tavoin. Henkilöstömme osallistuu aktiivisesti toimintamme kehittämiseen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen monipuolisesti. Meillä saat työhösi hyvän perehdytyksen, uudenaikaiset työtilat ja joustavat työajat.

Mela on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Saimme siitä tunnuksen Eezy Flow Oy:n (aiemmin Corporate Spirit) arvioinnissa vuonna 2021. Tunnustus on erittäin tärkeä saavutus, sillä innostus tukee tuottavuutta, lisää henkilöstön sitoutuneisuutta ja parantaa näin asiakastyytyväisyyttä.

Järjestämme henkilöstömme toivomia työkykyä ja jaksamista tukevia tapahtumia. Kuvassa melalaisia RunFest-tapahtumassa vuonna 2018.

Avoimet työpaikat

Haemme mukavaan joukkoomme usein uusia osaajia ja ilmoitamme avoimista paikoista sivulla Avoimet työpaikat. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen.

Visio: Turvaamme arkeasi, tuemme työtäsi!

Melan toiminta-ajatuksena on parantaa maatalousyrittäjien ja apurahansaajien hyvinvointia elämän eri vaiheissa tarjoamalla kattavaa sosiaaliturvaa ja palvelua asiantuntevasti ja asiakasläheisesti. Olemme enemmän kuin eläkelaitos. Hoidamme asiakasryhmiemme lakisääteisen eläke- ja työtapaturmavakuuttamisen lisäksi muun muassa vapaa-ajan tapaturmavakuuttamista ja hallinnoimme maatalouslomitusta. Tarjoamme asiakkaillemme myös työturvallisuutta lisääviä ja työkyvyttömyysriskejä pienentäviä palveluita. Asiakkainamme on noin 60 000 eläkevakuutettua, 80 000 tapaturmavakuutettua ja 115 000 eläkkeensaajaa. Mela maksaa eläkkeitä ja muita etuuksia yli miljardi euroa vuodessa.

Perheystävällinen työpaikka - Väestöliiton ohjelmassa mukana

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö