Ohita valikko

Töihin Melaan

Meillä Melassa työskentelee yli 200 alansa asiantuntijaa, joille hyvä asiakaskokemus on sydämen asia. Meistä noin 160 työskentelee Espoon Tapiolassa modernissa toimitalossamme. Lisäksi Mela-asiamiehemme ja Välitä viljelijästä -projektityöntekijämme palvelevat asiakkaitamme ympäri Suomen.

Työskentelemme muun muassa vakuutus- ja eläkeratkaisijoina, tapaturma-asioiden korvauskäsittelijöinä sekä erilaisissa tuotannon tukitehtävissä, kuten talouden, tietohallinnon, lakiasioiden, viestinnän ja hr:n tehtävissä. Melalaisten koulutustausta on moninainen työtehtäviin liittyen. Meillä on muun muassa maatalouden, terveydenhuollon ja talouden osaajia, kuten agronomeja, valtiotieteiden maistereita, tradenomeja, sosionomeja, sairaanhoitajia ja matemaatikkoja.

Miksi tulisit juuri meille?

Meillä voit tehdä työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. Toimintamme on vastuullista, mikä tarkoittaa ennen kaikkea sujuvaa ja läpinäkyvää palvelua, mutta myös yhdenvertaisuuden ja tasa-arvoisuuden noudattamista sekä asiakkaisiin että henkilöstömme päin. Vastuullisuus on myös monimuotoisuuden tukemista. HR-strategiamme mukaisesti ”Työssään hyvinvoiva työntekijä tuottaa parhaan asiakaskokemuksen vakuutetuillemme!”. Melan onnistuminen perustuu osaavaan ja hyvinvoivaan henkilöstöön, jolle toiminta säännöksiä noudattaen vastuullisesti asiakkaan parhaaksi on kunnia-asia.

Mela-turvaa on toimeenpantu jo 50 vuotta. Alkutuotannon tekijät luovat yhteiskunnallemme vahvat juuret ja tieteen ja taiteen tekijät antavat sille siivet, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Pääset työlläsi tukemaan suomalaisten maaseutuyrittäjien juurevaa joukkoa sekä tieteen ja taiteen apurahansaajia. Meillä pääset kehittymään työssäsi vakuutus- ja eläkealan asiantuntijaksi sekä oman alasi moniosaajaksi.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät työntekijöitään arvostavassa työyhteisössä. Saimme 24.11.2022 Väestöliiton myöntämän Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Työeläkelaitoksena Melalla on velvollisuus edistää myös työntekijöidemme työkykyä ja pitkiä työuria. Tuemme työn ja perhe-elämän yhteensovittamista elämän eri vaiheissa ja tilanteissa sekä edistämme perheystävällistä asennetta työelämässä. Olemme päättäneet tehdä perheystävällisyydestä henkilöstömme pito- ja vetovoimatekijän. Tulemme jatkossa systemaattisesti kehittämään henkilöstömme työntekijäkokemusta ja työhyvinvointia perheystävällisyys huomioiden.

Henkilöstömme osallistuu aktiivisesti toimintamme ja työolosuhteidemme kehittämiseen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen monipuolisesti. Meillä saat työhösi hyvän perehdytyksen, uudenaikaiset työtilat ja joustavat työajat.

Mela on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Saimme siitä tunnuksen Eezy Flow Oy:n arvioinnissa vuonna 2023. Tunnustus on erittäin tärkeä saavutus, sillä innostus tukee tuottavuutta, lisää henkilöstön sitoutuneisuutta ja parantaa näin asiakastyytyväisyyttä.

Järjestämme säännöllisesti henkilöstömme toivomia työkykyä ja jaksamista tukevia tapahtumia. Kuvassa melalaisia RunFest-tapahtumassa vuonna 2018.

Noin 20 hymyilevää Melan työntekijää urheiluvaatteissa. Taustalla nurmikkoa, ihmisiä, telttoja ja viirejä.

Avoimet työpaikat

Haemme mukavaan joukkoomme usein uusia osaajia ja ilmoitamme avoimista paikoista sivulla Avoimet työpaikat.

Visio: Turvaamme arkeasi, tuemme työtäsi!

Melan toiminta-ajatuksena on parantaa maatalousyrittäjien ja apurahansaajien hyvinvointia elämän eri vaiheissa tarjoamalla kattavaa sosiaaliturvaa ja palvelua asiantuntevasti ja asiakasläheisesti. Olemme enemmän kuin eläkelaitos. Hoidamme asiakasryhmiemme lakisääteisen eläke- ja työtapaturmavakuuttamisen lisäksi muun muassa vapaa-ajan tapaturmavakuuttamista ja hallinnoimme maatalouslomitusta. Tarjoamme asiakkaillemme myös työturvallisuutta lisääviä ja työkyvyttömyysriskejä pienentäviä palveluita. Asiakkaanamme on 75 000 työelämässä olevaa asiakasta ja 100 000 eläkkeen- tai tuensaajaa. Vuosittain Melassa ratkaistaan 80 000 etuushakemusta. Mela maksaa eläkkeitä ja muita etuuksia yli miljardi euroa vuodessa.

 

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö