Ohita valikko

Tapaturmaturvaa kalastustyöhön ja vapaa-ajalle

Melan työtapaturma- ja ammattitautivakuutus korvaa kalastustöissä sattuneiden tapaturmien hoidon ja se sisältyy pakolliseen MYEL-eläkevakuutukseen.

Turvaa kalastajalle tapaturman ja ammattitaudin varalle

Pakolliseen MYEL-vakuutukseen kuuluva työajan MATA-vakuutus korvaa kalastustyössä sattuneen, äkillisestä ja odottamattomasta tapahtumasta aiheutuneen tapaturmavamman. Vakuutus korvaa myös työstä aiheutuneet ammattitaudit.

Jos et kalastajana ole velvollinen ottamaan MYEL-vakuutusta, mutta työpanoksesi täyttää vakuuttamisen edellytykset, voit ottaa työajan MATA-vakuutuksen myös vapaaehtoisena. Lue lisää työajan tapaturmaturvasta maatalousyrittäjät-osiosta.

Turvaa vapaa-ajalle

Vapaa-ajalla sattuvia vahinkoja korvaamaan työajan tapaturmavakuutuksen rinnalle voi ottaa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Vapaa-ajan MATA-vakuutus korvaa yksityistalouden töissä sekä vapaa-ajan harrastuksissa sattuneet äkilliset ja ennalta-arvaamattomat tapaturmat.

Vapaa-ajan vakuutus on vapaaehtoinen ja se on otettava erikseen. Vapaa-ajan MATA-vakuutuksella ei ole ikärajaa ja se on voimassa myös ulkomailla. Lue lisää Melan vapaa-ajan tapaturmaturvasta maatalousyrittäjät-osiosta.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö