Mela-turvaa 50 vuotta!

Tule risteilemään kanssamme Mela-turvan ja MYEL-vakuuttamisen 50-vuotisjuhlan merkeissä. Mukavan yhdessäolon ja huippuesiintyjien lisäksi Mela-turvan ja Välitä viljelijästä -projektin parhaat asiantuntijamme ovat käytettävissäsi 7.–8.11.2019 Silja Europalla. Risteily on suunnattu Melan maatalousyrittäjä-, metsätalous-, poronhoitaja- ja kalastaja-asiakkaille.

Matkan aikana nautimme hyvästä ruoasta, mukavasta seurasta, musiikista ja muusta erinomaisesta ohjelmasta. Mukana menossa ovat muun muassa Jaakko Saariluoma, Vesterinen Yhtyeineen sekä aivotutkija Minna Huotilainen. Parisuhdeterapiaa ja -neuvoja tarjoavat Liisa ja Juha Välilä kertovat, kuinka selvitä elämän monista käänteistä ja pitää parisuhdekin siinä melskeessä kasassa. Vaihtoehtoisena ruotsinkielisenä ohjelmana Maria Sundblom-Lindberg kertoo parisuhteen hoitamisesta yhdessä työskentelyn ja arjen paineiden puristuksessa. 

Hintaan sisältyy risteily Helsinki–Tallinna–Helsinki valitussa hyttiluokassa, tervetulotilaisuus, buffet-illallinen ruokajuomineen, viihdeohjelma, meriaamiainen, seminaariohjelma ja matkatoimiston palvelut. 

Katso lisätietoja risteilyn ohjelmasta: Risteilyohjelma.

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2019: Ilmoittaudu risteilylle.

Tapahtuma Facebookissa: Juhlaristeily: Mela-turvaa 50 vuotta!

Päivitetty 15.08.2019