Työterveys

Terveenä työssä – elämä hallinnassa

Olet yrityksesi tärkein voimavara!
Tunnistatko olevasi maatalousyrityksesi tärkein voimavara? Menestyvässä yrityksessä työskentelee hyvinvoivia ihmisiä. Miten pidät huolta itsestäsi?

Anna itsellesi mahdollisuus pysyä terveenä työssäsi ja hallitse elämääsi. Apunasi toimii maatalousyrittäjien työterveyshuolto, joka auttaa ylläpitämään ja parantamaan työkykyäsi, ehkäisemään työperäisiä sairauksia ja ohjaa sinut tarvittaessa kuntoutukseen.

Hyvä terveys ja siitä huolehtiminen ovat olennainen osa maatalousyrityksesi riskienhallintaa.

Tukenasi maatalousyrittäjien työterveyshuolto
Maatalousyrittäjien työterveyshuollon palvelut voit hankkia joko julkiselta tai yksityiseltä palveluntuottajalta. Tietoa julkisen työterveyshuollon järjestäjästä saat omasta kunnastasi. Melan verkkosivujen hakupalvelusta löydät alueesi työterveyshuollot.

Maatalousyrittäjien työterveyshuollon palvelukokonaisuuksia ovat ennalta ehkäisevä työterveyshuolto ja sairaanhoito. Hyvinvointisi ja terveytesi ovat työterveyshuollon moniammatillisen yhteistyön ydintehtävä.

Kenelle?
Maatalousyrittäjien työterveyshuoltoon voi liittyä 18–67-vuotias maatalousyrittäjän eläkelain (MYEL) mukaisesti vakuutettu viljelijä, metsätilallinen, kalastaja tai poronhoitaja.

Päivitetty 10.08.2018