Ohita valikko

Vuoden toisessa MYEL-vakuutusmaksulaskussa virheellinen päiväys

Vuoden toinen MYEL-vakuutusmaksulasku on lähtenyt postiin. Valitettavasti laskulle on tulostunut väärä päiväys 20.4.2021. Laskun todellinen päiväys on 15.5.2021. Väärä päiväys ei aiheuta asiakkaille toimenpiteitä. Eräpäivä 15.6. on laskulla oikein.

Vakuutusmaksulaskutuksemme muuttui vuoden alusta niin, että kaikki asiakkaat saavat jatkossa laskun neljä kertaa vuodessa, riippumatta MYEL-maksun määrästä. Vakuutusmaksujen eräpäivät ovat 15.3., 15.6., 15.9. ja 15.12.

Ilmoita muutoksista

Muista ilmoittaa meille, jos työskentelysi tilalla on päättynyt, tilan toiminnassa on tapahtunut muita muutoksia tai apurahatyössäsi on tapahtumassa muutoksia. Muutoksista voi ilmoittaa sähköisessä asiointipalvelussamme tai ottamalla yhteyttä Mela-asiamieheen tai asiakaspalveluumme.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa laskullesi?

Jos tarvitset lisäaikaa vakuutusmaksujen hoitamiseen, voit sopia uudesta maksuaikataulusta kätevästi sähköisessä asiointipalvelussamme. Maksuaikataulusta voi sopi myös soittamalla vakuutusmaksulaskutukseemme puh. 029 435 2690 tai lähettämällä meille suojattua sähköpostia. Vakuutusmaksun lykkäämisen ajalta laskuun lisätään viivästyskorko, joka 1.1.-30.6.2021 välisenä aikana on 8 prosenttia vuodessa.

Kysyttävää?

Heräsikö sinulle kysymyksiä vakuutusmaksulaskustasi tai sen maksamisesta? Tutustu vakuutusmaksuista usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö