Ohita valikko

Syksyn vakuutusmaksulaskut on postitettu

Syksyn vakuutusmaksulaskut on nyt postitettu. Laskun eräpäivä on 15.9.

Muistathan käyttää laskua maksaessasi viitenumeroa. Syötä se verkkopankissa viitenumerokenttään, niin maksusuorituksesi ohjautuu meille oikein. Syötä viitenumero ilman välilyöntejä ja muista lisätä numeron alkuun RF-tarkenne. Älä kirjoita viitenumeroa viestikenttään.

Maksat laskun näppärästi e-laskulla tai viivakoodilla

Voit tehdä omassa verkkopankissasi laskuille e-laskusopimuksen, jolloin lasku tulee sinulle sähköisenä ja kaikki maksuun tarvittavat tiedot ovat siinä valmiina.

Lisäksi monien pankkien mobiilisovelluksissa laskun voi maksaa myös viivakoodin avulla. Ota pankin mobiilisovelluksessa kuva laskussa olevasta viivakoodista älypuhelimen tai tabletin kameralla, minkä jälkeen maksutiedot siirtyvät suoraan maksupohjaan. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein ja hyväksyä maksu.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa?

Jos tarvitset lisäaikaa vakuutusmaksujen hoitamiseen, voit sopia uudesta maksuaikataulusta asiointipalvelussamme. Maksuaikataulusta voi sopia myös soittamalla vakuutusmaksulaskutukseemme numeroon 029 435 2690.

Laskujemme viivästyskorko on 1.7.-31.12.2023 välisenä aikana 12 prosenttia vuodessa. Korko on korkolain 4 a §:n mukainen.

Saitko laskun, jonka loppusumma on nolla euroa?

Jos sait laskun, jonka loppusumma on 0,00 euroa, olet maksanut kyseisen laskutuskauden vakuutusmaksut ennakkoon, ja kyseessä on niin sanottu hyvityslasku. Lasku on lähetetty sinulle tiedoksi siitä, että kyseisen kauden vakuutusmaksut on kuitattu maksetuiksi. Voit käyttää laskua kirjanpidossa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sivulta Usein kysyttyä vakuutusmaksuista löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole yhteydessä meihin, niin autamme sinua. Vakuutusmaksulaskutuksemme palvelee numerossa 029 435 2690.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö