Ohita valikko

Ensi vuoden MATA-vakuutusmaksulaskut on postitettu

Vapaaehtoisen työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen vakuutusmaksulaskut saapuvat asiakkaille postissa näinä päivinä. Laskujen eräpäivä on 20.1.2022.

Käytä maksaessasi laskulla olevaa viitenumeroa.

Vapaaehtoisten tapaturmavakuutusten maksut vuonna 2022

Vapaaehtoisen työajan MATA-vakuutuksen vakuutusmaksu on ensi vuonna 12,00 euroa + maatalousyrittäjillä 1,020 % vuosityöansiosta.

Vapaaehtoisen vapaa-ajan MATA-vakuutuksen vakuutusmaksu ensi vuonna on 16,00 euroa + 0,33 % vuosityöansiosta.

Vapaaehtoisen työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen työtulon määrä näkyy nyt lähetetyllä laskulla virheellisesti vuoden 2021 tasossa. Maksusumma on kuitenkin laskulla oikein. Vapaa-ajan vakuutuksen työtulon määrä näkyy laskulla oikein eli vuoden 2022 tasossa.

Muistathan ilmoittaa muutoksista

Jos vakuutusturvasi kaipaa muutosta, tee siitä ilmoitus asiointipalvelussa. Muista ilmoittaa meille esimerkiksi, jos työskentelyssäsi tapahtuu muutoksia tai maataloudessa tilan toiminta tai olosuhteet muuttuvat. Näin saamme pidettyä vakuutusturvasi ajan tasalla.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa laskullesi?

Jos tarvitset lisäaikaa vakuutusmaksujen hoitamiseen, voit sopia uudesta maksuaikataulusta kätevästi sähköisessä asiointipalvelussamme. Maksuaikataulusta voi sopi myös soittamalla vakuutusmaksulaskutukseemme puh. 029 435 2690 tai lähettämällä meille suojattua sähköpostia. Vakuutusmaksun lykkäämisen ajalta laskuun lisätään viivästyskorko, joka vuonna 2021 on 8 prosenttia vuodessa.

Kysymyksiä vakuutusmaksulaskuista

Olemme koonneet nettisivuillemme vakuutusmaksuista usein kysyttyjä kysymyksiin vastauksineen. Jos sinulla on kysyttävää vakuutusmaksulaskustasi tai sen maksamisesta, käy kurkkaamassa löydätkö listalta valmiin vastauksen. Voit myös soittaa vakuutusmaksulaskutukseemme puh. 029 435 2690.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö