Ohita valikko

Agronomiliitto mukaan Välitä viljelijästä -verkostoon

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan Välitä viljelijästä -verkosto täydentyi uudella kumppanilla, kun sopimus Agronomiliiton kanssa allekirjoitettiin Espoossa Melan pääkonttorilla 12. helmikuuta.

Mela jatkaa Välitä viljelijästä -verkoston rakentamista maatalouden sidosryhmien kanssa. Verkoston kantavana ajatuksena on, että maatalousyrittäjän jaksamista uhkaavat asiat rohjetaan ottaa puheeksi, kun sellaisia havaitaan, ja tarvittaessa yrittäjä ohjataan oikean avun piiriin.

–Avun piiriin hakeutuminen tapahtuu aina vain viljelijän omalla suostumuksella. Haluamme myös korostaa, että apu on aina ehdottoman luottamuksellista, toteaa Melan toimitusjohtaja Päivi Huotari.

Verkostoon lisävahvistusta Agronomiliitosta

–Jäsenkuntansa kautta Agronomiliitto-yhteisö pystyy monin tavoin tukemaan koko Suomen viljelijäväestön jaksamista, työhyvinvointia ja menestymistä tulevaisuudessa, toteaa Agronomiliiton toiminnanjohtaja Jyrki Wallin. Liiton jäsenkuntaan kuuluu vajaa 500 viljelijäjäsentä ja lisäksi jäseniä työskentelee laajasti ruoka-alan eri tehtävissä.

–Työhyvinvoinnin heikkenemisestä on kantautunut viestejä yhä vahvemmin parin viime vuoden aikana, joten liittyminen Välitä viljelijästä -verkostoon tuntui tärkeältä juuri tässä vaiheessa, totesi Wallin allekirjoitustilaisuudessa.

Verkostosta voimaa

Mela kannustaa kaikkia maatalousyrittäjien kanssa työskenteleviä sidosryhmiä mukaan verkostoon. Verkosto rakentuu vauhdilla ja mukaan on lähtenyt jo kymmeniä organisaatioita.

–Hienoa, että Agronomiliitto on mukana tässä tärkeässä työssä, toteaa Huotari.

Allekirjoitustilaisuuteen Melassa osallistuivat Agronomiliiton valtuuston puheenjohtaja Mikko Halkilahti, viljelijävaliokunnan puheenjohtaja Taneli Vuori sekä jäsenet Pasi Lempiö, Anne-Mari Söderström, Heikki Vehkaoja ja liiton toiminnanjohtaja Jyrki Wallin. Melaa edustivat toimitusjohtaja Päivi Huotari ja projektinvetäjä Pirjo Ristola.

Lue lisää Välitä viljelijästä -verkostosta nettisivuiltamme Välitä viljelijästä -teeman alta.

Lisätietoja:
Melan toimitusjohtaja Päivi Huotari, puh. 050 5004514
Melan Välitä viljelijästä -projektinvetäjä Pirjo Ristola, puh 040 588 0744

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö