Ohita valikko

Uusia etävertaisryhmiä maatalousyrittäjille

Melan Välitä viljelijästä -projekti tarjoaa uutena hyvinvointia tukevana palveluna etänä kokoontuvia vertaisryhmiä. Vertaisryhmät ovat pienryhmiä, joissa maatalousyrittäjät pääsevät keskustelemaan ryhmän teeman mukaisesta aiheesta muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Tapaamisissa kuulee muiden kokemuksia ja voi samalla saada uusia näkökulmia ja ajatuksia omaankin tilanteeseen ja elämään. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Vertaisryhmien vetäjänä toimii Välitä viljelijästä -projektityöntekijä Anni Kekki. Tapaamiset pidetään Teams-yhteydellä ja niihin osallistuminen on maksutonta.

Keskustelua sukupolvenvaihdoksista ja arjen voimavaroista

Ensimmäiset ryhmät aloittivat jo helmikuussa. Ryhmien aiheina olivat sukupolvenvaihdokseen liittyvät ristiriidat sekä oma jaksaminen. Myös maatilaa jatkaville tai sitä harkitseville oli oma ryhmänsä ja kysynnän mukaan vastaavia perustetaan jatkossakin.

Maaliskuussa aloittaa kaksi uutta ryhmää, jotka kokoontuvat kevään aikana kolmesti. Ilmoittaudu mukaan sinulle sopivaan ryhmään viimeistään 16.3.!

Sukupolvenvaihdos suunnitteilla?

Ryhmä sopii maatalousyrittäjille, jotka suunnittelevat tilan siirtämistä jatkajalle tai joilla sukupolvenvaihdos on meneillään. Tapaamisissa jutellaan siitä, mitä ajatuksia luopuminen herättää ja miten ristiriitoja voi ennaltaehkäistä.

Tapaamisajankohdat: 18.3., 30.3. ja 13.4. klo 11–12.30

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan ryhmään tapahtumakalenterimme kautta: Sukupolvenvaihdos suunnitteilla?

Mistä voimia kevääseen?

Teemana jaksaminen ja oman hyvinvoinnin ylläpitäminen, ryhmä sopii kaikille maatalousyrittäjille. Miten helpottaa omaa arkea ja tulla toimeen vastoinkäymisten kanssa?

Tapaamisajankohdat: 18.3., 30.3. ja 13.4. klo 13.30–15

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan ryhmään tapahtumakalenterimme kautta: Mistä voimia kevääseen?

Lisätietoja: projektinvetäjä Pirjo Ristola, puh. 029 435 2274, pirjo.ristola(at)mela.fi

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö