Ohita valikko

Tyhy-neuvoja apuna apurahansaajan jaksamisongelmissa

Aloitamme tiistaina 19.11. apurahansaajille suunnatun Tyhy-neuvojan palvelun. Palvelu toimii pilottikokeiluna 19.11. lähtien joka tiistai 17.12. saakka. Tyhy-neuvoja auttaa ja neuvoo apurahansaajien työhyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä. Palvelun jatkosta päätetään pilotista saatujen kokemusten perusteella.

Ota yhteys Tyhy-neuvojaan

Apurahansaajan Tyhy-neuvoja palvelee henkilökohtaisesti kaikissa apurahansaajan työhyvinvointiin, jaksamiseen ja työkykyyn liittyvissä asioissa. Tyhy-neuvonta ei koske apurahavakuuttamiseen tai juridiikkaan liittyviä asioita.

Tyhy-neuvojalle voi soittaa tiistaisin klo 13–15.30 välisenä aikana. Tavoitat Tyhy-neuvojan numerosta 029 435 2210. Voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen tyhy(at)mela.fi. Palvelu on suomenkielinen.

Puhelun hinta on lankapuhelimesta soitettaessa paikallisverkkomaksu ja matkapuhelimesta soitettaessa operaattorikohtainen matkapuhelinmaksu. Puhelut 029-alkuisiin yritysnumeroihin eivät yleensä sisälly liittymien puhepaketteihin, vaan niistä laskutetaan erikseen. Tarkista asia operaattoriltasi.

Lisätietoja
Melan työhyvinvontitiimin vetäjä Pirjo Saari, p. 0400 341 390 tai pirjo.saari(at)mela.fi

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö