Ohita valikko

Syksyn vakuutusmaksulaskut maatalousyrittäjille

Postitamme syksyn MYEL-vakuutusmaksulaskut maatalousyrittäjä-, kalastaja-, metsänomistaja- ja poronhoitaja-asiakkaillemme lähipäivinä. Lasku saapuu sinulle pian, jos maksat MYEL-vakuutusmaksuasi kahdessa tai kolmessa erässä. Voit tilata laskut myös suoraan verkkopankkiisi.

Laskun eräpäivä on 25.10.2020. Käytä laskulla olevaa viitenumeroa. Melan vakuutusmaksulaskujen viitenumerot ovat aina laskukohtaisia. Voit maksaa samalla viitenumerolla vain yhden laskun.

Ilmoita muutoksista

Muista ilmoittaa Melaan, jos työskentelysi tilalla on päättynyt tai tilan toiminnassa on tapahtunut muita muutoksia. Muutoksista voi ilmoittaa asiointipalvelussamme tai ottamalla yhteyttä Mela-asiamieheen tai asiakaspalveluumme.

Jos tarvitset lisää maksuaikaa, soita meille numeroon 029 435 2690.

Ajankohtaista vakuutusturvastasi

Saat laskun mukana liitteen, jossa kerromme ajankohtaisia asioita vakuutusturvastasi ja -maksuistasi. Liitteet ovat luettavissa myös nettisivuillamme: Laskujen liitteet.

Kysyttävää?

Heräsikö sinulle kysymyksiä vakuutusmaksulaskustasi tai sen maksamisesta? Tutustu vakuutusmaksuista usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksineen.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö