Ohita valikko

Syksyn hyvinvointipäivät maatalousyrittäjille - teemana muutokseen suhtautuminen

Järjestämme syksyn aikana yhteistyökumppaneidemme kanssa seitsemän maatalousyrittäjille ja kalastajille suunnattua hyvinvointipäivää eri puolilla Suomea. Varmista paikkasi suosituilla hyvinvointipäivillä ja ilmoittaudu heti mukaan! Päivien aikataulut ja ilmoittautumislinkit löytyvät tapahtumakalenteristamme. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Minä muutoksessa – uskallanko ottaa askeleen?

Nykypäivän yrittäjän elämä on jatkuvaa muutosta. Tekemällä asiat samoin kuin aina ennenkin, ei välttämättä pärjää, sillä toimintaympäristö ympärillä muuttuu. Kuluttajatottumusten muutokset, teknologian kehittyminen ja digitalisaation lisääntyminen vaikuttavat koko tuotantoketjuun. Samanaikaisesti maatalouden kannattavuus voi olla ongelmissa tai ilmastonmuutoskeskustelu ahdistaa. Myös yrittäjän omat tulevaisuuden suunnitelmat ja ihmissuhteet saattavat pohdituttaa. Mistä löytää työkaluja muutospaineessa jaksamiseen?

Hyvinvointipäiviemme teemana on Minä muutoksessa – uskallanko ottaa askeleen? Teeman mukaisesti toivomme, että hyvinvointipäivä tarjoaa sinulle uusia eväitä muutoksen kohtaamiseen. Haluamme vahvistaa uskoasi siihen, että sinä pärjäät muutoksen keskellä. Haluamme myös rohkaista sinua tavoittelemaan unelmiasi, kohtaamaan epäilyksesi ja mahdollisesti hyppäämään kohti muutosten tuomia uusia tuulia.

Tule kuuntelemaan esiintyjien innostavia puheita, hakemaan vinkkejä, kuinka muutoksista voisi selvitä paremmin sekä viihtymään hyvässä seurassa – unohtamatta tietenkään hyvää ruokaa! Päivien puhujilta saat vinkkejä omiin muutostilanteisiin, rohkaisua epäilysten kohtaamiseen tai unelmien tavoitteluun. Hyvinvointipäiviä on kaikkiaan seitsemän, joista ensimmäinen järjestetään 23.10. Leppävirralla ja loput marras-joulukuussa eri puolilla Suomea. Yksi päivistä on ruotsinkielinen.

Katso ohjelmat ja ilmoittaudu mukaan tapahtumakalenterin kautta

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö