Ohita valikko

Maatalousyrittäjä, ota hyvinvointivinkit haltuun

Tuottavan maatilan takana on hyvinvoiva yrittäjä. Omasta jaksamisesta ja työkyvystä huolehtiminen on tärkeää jokaiselle maatalousyrittäjälle. Pienilläkin päivittäisillä teoilla voit saada itsellesi lisää puhtia työpäiviin! On myös hyvä huomata tilanteet, jolloin tuen tarve on suurempi ja pyytää silloin rohkeasti apua. Hyödynnä Melan Välitä viljelijästä -projektin ja työkykytiimin tarjoamat maksuttomat palvelut työhyvinvointisi tueksi.

Välitä viljelijästä -podcast

Olemme julkaisseet Välitä viljelijästä -podcastin! Jaksoissa pureudutaan hyvinvointiteemoihin, jotka koskettavat suomalaisia maatalousyrittäjiä. Projektityöntekijä Anni Kekki keskustelee asiantuntijavieraiden kanssa eri elämäntilanteista, tunteista ja muista jaksamiseen liittyvistä asioista.

Laita luurit korville ja ota podcast kuunteluun! Saat muun muassa vinkkejä siihen, miten uupumuksen merkkejä voisi tunnistaa ajoissa. Jaksoissa pohditaan myös vihan tunteen kokemista ja sitä, miten kiltteys vaikuttaa elämäämme. Lisäksi saat tietoa työkyvyttömyyseläkkeelle hakeutumisesta.

Välitä viljelijästä -podcastin löydät Spotifystä ja nettisivuiltamme. Jaksot ovat suomeksi.

Hyvinvointivinkkivideot

Mistä virtaa työpäiviin? Katso parin minuutin pituisilta videoilta vinkit työn tauottamiseen, stressin ja kiireen hallintaan sekä hyvään mieleen ja lempeään itsensä kohteluun. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen kannattaa! Videoilla pääset samalla tutustumaan Välitä viljelijästä -projektityöntekijöihin. Hyvinvointivinkit on julkaistu YouTube-kanavallamme.

Taukojumppavideo

Oletko käynyt jo virkistymässä taukojumppavideomme tahtiin? Ota liikkeet haltuun ja pidä ensimmäinen jumppahetki jo tänään! Melan Välitä viljelijästä -projekti on tehnyt yhteistyössä Cuckoo Workoutin kanssa taukojumppavideon maatalousyrittäjille. Helpot liikkeet vetreyttävät ja tuovat hyvää mieltä! Katso taukojumppa maatalousyrittäjälle YouTubesta.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö