Ohita valikko

Kesän vakuutusmaksulaskut on postitettu

Kesän vakuutusmaksulaskut on nyt postitettu. Laskun eräpäivä on 15.6.

Muistathan käyttää laskua maksaessasi viitenumeroa. Syötä se verkkopankissa viitenumerokenttään, niin maksusuorituksesi ohjautuu meille oikein. Syötä viitenumero ilman välilyöntejä ja muista lisätä numeron alkuun RF-tarkenne. Älä kirjoita viitenumeroa viestikenttään.

Voit maksaa laskun myös e-laskulla tai viivakoodilla

Voit tehdä omassa verkkopankissasi laskuille e-laskusopimuksen, jolloin lasku tulee sinulle sähköisenä ja kaikki maksuun tarvittavat tiedot ovat siinä valmiina. Jos valitset e-laskun, sinulle ei lähetetä erillistä paperilaskua.

Lisäksi monen pankin mobiilisovelluksessa laskun voi maksaa myös viivakoodin avulla. Ota pankin mobiilisovelluksessa kuva laskussa olevasta viivakoodista älypuhelimen tai tabletin kameralla, minkä jälkeen maksutiedot siirtyvät suoraan maksupohjaan. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein ja hyväksyä maksu.

Sinun on myös mahdollista ottaa käyttöösi verkkolasku, jolloin lähetämme laskun sähköisesti suoraan laskutusoperaattorille. Jos haluat ottaa verkkolaskun käyttöösi, lähetä meille tiedot verkkolaskuosoitteestasi, niin päivitämme ne laskutusjärjestelmäämme.

Tarvitsetko lisää maksuaikaa?

Jos tarvitset lisäaikaa vakuutusmaksujen hoitamiseen, voit sopia uudesta maksuaikataulusta asiointipalvelussamme. Maksuaikataulusta voi sopia myös soittamalla vakuutusmaksulaskutukseemme numeroon 029 435 2690. Laskujemme viivästyskorko on 1.1.–30.6.2024 välisenä aikana 12,5 prosenttia vuodessa. Korko on korkolain 4 a §:n mukainen.

Asiointipalvelusta näet myös tulevat laskusi

Melan asiointipalvelun kohdasta Vakuutukset ja laskut voit kätevästi tarkastella myös kuluvan vuoden seuraavia laskuja. Näin sinun on helpompi arvioida ja suunnitella omaa talouttasi. Lisäksi voit tarkastella erääntyneitä laskujasi sekä 1.1.2021 jälkeen sinulle lähetettyjä laskukopioita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sivulta Usein kysyttyä vakuutusmaksuista löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole yhteydessä meihin, niin autamme sinua. Vakuutusmaksulaskutuksemme palvelee numerossa 029 435 2690.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö