Ohita valikko

Väki viihtyi Melan hyvinvointipäivillä Turussa

Maatalousyrittäjät kokoontuivat 23.11. Melan Unta ja seikkailuja -hyvinvointipäiville Turun Caribiaan. Päivä tarjosi miltei kahdelle sadalle virkistystä, vinkkejä, hyvää oloa ja verkostoitumista.

Melan toimitusjohtaja Päivi Huotari toivotti kaikki sydämellisesti tervetulleiksi Caribian lämpöön ja hyvään tunnelmaan.

Unitoimittaja Leeni Peltonen johdatti tarkkaavaisen yleisönsä hyvän unen salaisuuksiin. Kannustava viesti oli, että hyväksi nukkujaksi voi oppia vielä aikuisenakin. Veikka Gustafsson kirkasti kuulijoilleen, mitä yhteistä on kahdeksan kilometriä korkealle vuorelle kiipeämisessä ja maatalousyrittämisessä. Ennen luentoa moni tuumasi, ettei mitään yhteistä ja luennon jälkeen todettiin, että eroa ei juurikaan ollut.

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma kuntotestasi viljelijät ja antoi sekä yksilö- että ryhmäpalautteen. Unta ja seikkailuja -porukan kunto oli LiikU:n Jukka Läärän mukaan hyvinkin kohdillaan ja siitähän on hyvä jatkaa. Turun ammatti-instituutin taitavat ja iloiset opiskelijat tarjosivat hemmotteluhoitoja. Ihana niska-hartiahieronta ja käsihoidot tekivät hyvää keholle ja mielelle.

Minimessuilla sai tietoa esimerkiksi vakuutusturvasta, mistä saa apua vaikeuksissa, kuinka hoitaa maatilayrityksen hyvinvointia talouden näkökulmasta, miten edistää terveyttä ja paljon muuta. Ständeillä juttu luisti Attendo terveyspalveluiden, Maa- ja kotitalousnaisten, Maaseudun tukihenkilöverkon, Melan, MTK:n ja ProAgrian asiantuntijoiden kanssa.

SuperSteppi, kiipeilyseinän kingit, rohkeat rallikuskit, lämärikunkut ja donkkausdiivat kohtasivat SuperParkissa. Vaihtoehtoisesti sai liittyä vesi- tai niska-hartiajumppaajien vetreään joukkoon.

Vilkkaan päivän päätti Heartfulness -rentoutus ja meditaatio. Ihmeellinen hiljaisuus laskeutui auditorioon. Rentoutuneimmat saavuttivat päivän teeman – unen ja seikkailun.

Päivästä sanottua: – Loistava irtiotto marraskuun arjesta! Jopa virkisti! Hieno tunnelma! Tapasin vanhoja ja uusia tuttuja, toivottavasti taas nähdään. Mielenkiintoiset luennot.

Unta ja seikkailua -kiertue suuntaa tiistaina 28.11. Ouluun ja torstaina 30.11. Laukaaseen.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö