Ohita valikko

Tunnetko loistolomittajan?

Työskenteleekö sinun tilallasi loistolomittaja tai tiedätkö jonkun, joka mielestäsi olisi loistolomittaja? Melan Loistolomittaja-kampanja nostaa esille lomittajien ammatillisia taitoja ja lomitustyön merkitystä maatalousyrittäjille sekä työllisyydelle maaseudulla.

Maatalouslomittajat mahdollistavat yrittäjän irtautumisen kotieläinten hoitotöistä yrittäjän vuosiloman aikana sekä silloin, kun maatalousyrittäjä ei kykene kotieläinten hoitotyöhön sairauden, tapaturman tai muun lomituspalvelulain oikeuden vuoksi.

Ilmianna loistolomittaja

Loistolomittaja voi olla kunnallinen lomittaja, kunnan ostopalvelulomittaja tai itse järjestetyssä lomituksessa toimiva palvelun tuottaja.

Ilmoittamisen loistolomittajasta voi tehdä maatalousyrittäjä, paikallisyksikön työntekijä, toinen lomittaja tai muu lomittajien kanssa työskentelevä toimija.

Lue lisää kampanjasta sivulta Loistolomittaja ja ilmianna loistolomittaja sivulta löytyvällä lomakkeella. Ilmiantaminen kannattaa, sillä kolme parasta perustelua ja kolme parhaat perustelut saanutta lomittajaa palkitaan Lomarenkaan kotimaan majoituslahjakortilla. Ilmoittajan pääpalkinnon arvo on 500 euroa ja lomittajan pääpalkinnon arvo 1 000 euroa.

Parhaat perustelut valitsee raati, joka koostuu tuottajajärjestöjen, Maatalouslomittajat ry:n, Kuntatyönantajien ja Melan edustajista.

Nostetaan yhdessä esiin lomittajan tärkeä työ – lähde mukaan ja ilmianna loistolomittaja! Kampanja-aika on 1.10–31.12.2020, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä sata ensimmäistä ilmoittajaa ja ilmoitettua palkitaan pikapalkinnoilla.

Lisätietoja
lomitustiimin asiantuntijat Erkki Eskola, erkki.eskola(at)mela.fi tai puh. 029 435 2480
ja Marketta Ahlsten, marketta.ahlsten(at)mela.fi tai puh. 029 435 2265

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö