Ohita valikko

Osalle asiakkaista alkuvuoden MYEL-vakuutusmaksulasku tulee toukokuussa

Suurimmalle osalle asiakkaistamme vuoden ensimmäinen MYEL-vakuutusmaksulasku postitettiin normaalin aikataulun mukaan ja laskun eräpäivä oli 15.3. Teknisen vian takia pieni osa asiakkaistamme saa vuoden ensimmäisen MYEL-vakuutusmaksulaskunsa kuitenkin vasta nyt toukokuussa.

Viivästys koskee asiakkaita, joiden vakuutukseen on tehty viime vuoden osalta tarkistus. Heille pystymme toimittamaan laskun vasta nyt, laskutusjärjestelmämme päivityksen jälkeen. Päivityksellä varmistimme, että vakuutukseen tehdyt muutokset tulevat varmasti huomioiduksi laskutuksessa.

Mitä tämä tarkoittaa?

Jos vakuutukseesi on tehty tarkistus, alkuvuoden MYEL-vakuutusmaksulaskusi yhdistetään seuraavaan vakuutusmaksulaskuusi, jonka eräpäivä on 15.6. Tästä ei aiheudu sinulle mitään lisäkuluja.

Saat siis tässä tapauksessa vuoden ensimmäisen puolikkaan osalta vain yhden MYEL-vakuutusmaksulaskun, jossa on yhdistetty vuoden ensimmäisen erän 1.1.–31.3. ja toisen erän 1.4.–30.6. MYEL-maksu. Laskun kääntöpuolella olevasta erittelystä näet tarkemman laskelman siitä, mitä missäkin osuudessa laskutetaan.

Lisätietoja saat vakuutusmaksulaskutuksestamme puh. 029 435 2690

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö