Ohita valikko

Melan uudet nettisivut on julkaistu

Julkaisimme uudet mela.fi-sivut 30.10. Uudistuksen myötä Melan nettisivut ovat saaneet uuden ulkoasun ja rakenteen. Uudistuksen päätavoitteena on ollut saada ajankohtainen ja eri asiakasryhmille suunnattu tieto entistä helpommin ja selkeämmin esiin.

Siirry sinulle suunnatun tiedon pariin

Uudella sivustolla sisältö on jaoteltu eri tavalla kuin Melan vanhalla sivustolla. Ylälaidan päävalikosta siirrytään nyt suoraan eri asiakasryhmien omille sivuille. Apurahansaajille, kalastajille, maatalousyrittäjille, metsänomistajille ja poronhoitajille on omat osionsa, joista löydät tietoa MYEL-vakuuttamisesta, MATA-tapaturmavakuuttamisesta, turvasta sairauden ja työkyvyttömyyden varalle, tapaturman tai ammattitaudin korvauksista sekä muista Mela-turvan etuuksista. Tietoa Melasta -osiosta taas löydät muun muassa Melan julkaisut, lomakkeet sekä yleistä tietoa Melasta ja Mela-turvaan liittyvästä lainsäädännöstä.

Siirry verkkoasiointiin

Asiointipalvelun ja Lomitusnetin kirjautumissivulle pääset etusivun kirjautumislaatikosta sekä sivun ylälaidan Asioi verkossa -linkistä. Asiointipalvelu ja Lomitusnetti ovat säilyneet ennallaan. Sivun ylälaidasta löytyvät linkit myös hakutoimintoon, tärkeimpiin yhteystietoihin ja sivuston kielen valintaan. Ylälaidan linkit pysyvät samoina kaikilla sivuston sivuilla.

Ajankohtaista ja usein kysyttyä

Etusivulle on koottu oikopolkuja tärkeisiin osioihin sekä ajankohtaista tietoa asioista, jotka sinua saattavat kiinnostaa. Etusivulta näet myös tuoreimmat uutiset ja tapahtumat sekä pääset siirtymään uutisarkistoon ja tapahtumakalenteriin. Sivustolta löytyy myös Hyvä tietää -osio, johon olemme koonneet tärkeitä linkkejä ja meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen.

Anna palautetta, ota yhteyttä

Jos jokin asia askarruttaa sinua tai kaipaat lisätietoa, voit jättää meille palautetta tai pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä. Ja aina voit tietenkin myös soittaa asiakaspalveluumme tai Mela-asiamiehelle sekä lähettää meille suojattua sähköpostia. Pikalinkit yhteystietoihin ja Mela-asiamiehen hakuun löytyvät sivun oikeassa alalaidassa kulkevan luuripainikkeen takaa ja Yhteystiedot-sivulta.

Selkeää ja saavutettavaa

Uudella mela.fi-sivustolla on kiinnitetty huomiota entistä enemmän myös sivuston saavutettavuuteen. Olemme kehittäneet nettisivujemme käytettävyyttä, selkeyttä ja ymmärrettävyyttä siten, että voimme tarjota mahdollisimman hyvän ja tasavertaisen käyttökokemuksen erilaisille käyttäjille kaikenlaisissa tilanteissa. Lisätietoa voit lukea saavutettavuusselosteesta.

Auta meitä ja kerro mielipiteesi!

Voit antaa palautetta uusista verkkosivuistamme palautelomakkeen kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen viestinta (at) mela.fi

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö