Ohita valikko

Melan laskut Suomi.fi-viestilaatikossa?

Mela otti tämän vuoden kesäkuun alusta käyttöön Suomi.fi-viestipalvelun. Jos olet ottanut Suomi.fi-viestipalvelun käyttöön, menivät myös Melan lähettämät kirjeet, päätökset ja laskut Suomi.fi-viesteihin.

Mela luopuu Suomi.fi-viestipalvelun käytöstä

Asiakkailta saadun palautteen perusteella Mela on luopunut Suomi.fi-viestipalvelun käytöstä 15.11.2022 alkaen. Jatkossa Mela ei enää välitä kirjeitä, päätöksiä tai laskuja Suomi.fi-viestipalveluun, vaan ne tulevat asiakkaalle aikaisempaan tapaan postitse.

Laskut ja päätökset löytyvät aina Melan sähköisestä asiointipalvelusta

Vakuutusmaksulaskut ja päätökset löytyvät aina Melan omasta sähköisestä asiointipalvelusta. Sen kautta voit myös kätevästi lähettää viestejä Melalle. Jos haluat varmistaa, että laskut tulevat helposti käsiteltäväksesi, voit tilata vakuutusmaksut e-laskuna omaan verkkopankkiisi. E-laskun voit ottaa käyttöön oman verkkopankkisi ohjeiden mukaisesti.

Asiakaspalvelumme auttaa

Jos sinulla on käytössäsi Suomi.fi-viestipalvelu, etkä ole havainnut sinne Melasta kesäkuun jälkeen tullutta vakuutusmaksulaskua, ota yhteyttä Melan vakuutusmaksulaskutukseen asian selvittämiseksi. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta vaivaa.

Lisätietoja antavat:
johtaja, Jarmo Aalto, Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela, p. 0400 813 617
Melan vakuutusmaksulaskutus, p. 029 435 2690

 

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö