Ohita valikko

Melan apurahalla tuetaan maatalousyrittäjien työturvallisuutta edistävää tiedotushanketta

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan tapaturma-asiain työturvallisuusjaosto on myöntänyt kokouksessaan 11.11.2020 työturvallisuusapurahan hankkeelle, jonka tarkoituksena on koota ja levittää maatalousyrittäjien työturvallisuutta edistävää käytännönläheistä tietoa sähköisten ja painettavien ammattilehtiartikkelien kautta.

Maatalousyrittäjien työturvallisuuden edistäminen ammattilehtikirjoitusten avulla -hankkeelle myönnetty työturvallisuusapuraha oli summaltaan 26 327 euroa. Hankkeesta vastaa erikoistutkija Janne Karttunen TTS Työtehoseurasta.

Turvallisuutta ja hyvinvointia työhön työturvallisuusapurahoilla

Koulutus-, tutkimus- ja tiedotushankkeiden rahoittaminen on osa Melan ennakoivaa työturvallisuustyötä. Vuosittain myönnettävillä työturvallisuusapurahoilla rahoitetaan tutkimus- ja kehitystoimintaa, jolla viljelijöiden, kalastajien, poronhoitajien, metsänomistajien ja apurahansaajien työtä voidaan kehittää entistä turvallisemmaksi ja terveellisemmäksi.

Työturvallisuusapurahoihin käytettävät varat kertyvät maatalousyrittäjien tapaturmavakuutuksesta, jonka kokonaiskustannuksista 1,75 % käytetään Melan vakuutettujen työturvallisuustyöhön.

Valmistuneet ja työn alla olevat apurahahankkeet

Listat valmistuneista ja työn alla olevista hankkeista voit katsoa nettisivuiltamme: Työturvallisuusapuraha. Yksityiskohtaisemmat tiedot hankkeista saa hankkeiden toteuttajilta.

Lisätietoja
Työturvallisuusagronomi Erik Lindroos, puh. 0500 467 658

Työturvallisuusapurahoja on mahdollista hakea kerran vuodessa. Seuraava haku päättyy syksyllä 2021. Tarkemmat hakuajat ilmoitetaan myöhemmin nettisivuillamme.

 

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö