Ohita valikko

Melalle Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus

Mela on saanut Corporate Spiritin Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

”Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus organisaatioille, jotka ovat saavuttaneet erinomaiset tulokset Corporate Spiritin toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Suomen innostavimmissa työpaikoissa on korkea henkilöstön omistautuneisuus ja he kehittävät toimintaansa pitkäjänteisesti yhdessä henkilöstönsä kanssa”, kertoo Corporate Spirit Suomen innostavimpien työpaikkojen nettisivuilla.

Yhteistä tunnustuksen saaneille organisaatiolle on, että näissä organisaatioissa kuten Melassakin on panostettu toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä. Henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yhteisten päämäärien puolesta.

– Meillä Melassa on tehty paljon työtä henkilöstön työviihtyvyyden ja työkyvyn eteen. On hienoa, että tämä pitkäjänteinen ja systemaattinen toiminta kantaa hedelmää ja näkyy henkilöstön työmotivaatiossa. Ollaan yhdessä ylpeitä tehdystä työstä ja saavutuksestamme, tiivistää Melan henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Minna Gardemeister.

Suomen innostavimmat työpaikat

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö