Ohita valikko

Heli Huhtala talousjohtajaksi Melaan

Melan uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty FM Heli Huhtala. Huhtala aloittaa tehtävässä syksyllä. Samalla hänestä tulee myös Melan johtoryhmän jäsen. Talousjohtajana Huhtala vastaa Melan talouden kokonaisuudesta sekä sijoitustoiminnasta. Hänen alaisuudessaan työskentelee myös Melan talousyksikkö. Huhtala siirtyy Melaan OAJ:n talousjohtajan tehtävästä.

Huhtala on työskennellyt aiemmin muun muassa Martti Ahtisaari Peace Foundationin ja Tampereen korkeakoulusäätiön talousjohtajana sekä Suomen Pankissa sijoitusjohtajana. Hänellä on vankka kokemus taloushallinnosta, varainhoidosta ja hallitustyöskentelystä.

– Heli Huhtalalla on monipuolinen kokemus ja vahvat näytöt erilaisista sijoitustoiminnan tehtävistä. Olen iloinen voidessani toivottaa Helin tervetulleeksi Melaan ja osaksi johtoryhmäämme. Uskon, että hänen kokemuksenansa ja asiantuntemuksensa tuovat arvokasta osaamista Melaan ja tukevat erinomaisesti strategiaamme, Melan toimitusjohtaja Heli Backman kommentoi nimitystä.

Mela on maatalousyrittäjien ja apurahansaajien eläkelaitos. Tarjoamme viljelijöille, poronhoitajille, kalastajille, metsänomistajille sekä tieteen ja taiteen apurahansaajille monipuolista eläke- ja sosiaaliturvaa.

Lisätietoja
toimitusjohtaja Heli Backman, p. 040 825 9760

Heli Huhtala
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö