Ohita valikko

Farmarin suojaintutkinto verkossa

Farmarin suojaintutkinto on Melan julkaisema uusi verkkokoulutus, joka innostaa testaamaan tietoja ja kouluttautumaan maatalouden henkilönsuojainasioissa. Suoritetusta koulutuksesta myönnetään suojaindiplomi. Koulutuskokonaisuus on maksuton.

Suojaintutkinto sopii kaikille maatalouden parissa työskenteleville, erityisesti maatalousyrittäjille ja alan opiskelijoille. Verkkokoulutuksessa perehdytään monipuolisesti maatalouden henkilönsuojaimiin. Tutkintoon kuuluu seitsemän osiota: hengityksen, kuulon, silmien, pään, käsien ja jalkojen suojaus sekä turvallinen työvaatetus. Jokainen osio kestää noin 15 minuuttia. Suojaintutkinnon voi suorittaa joko kerralla tai osissa.

Verkko-opiskelu koostuu ytimekkäistä tietoiskuista, monipuolisista välitesteistä ja kokoavasta lopputentistä. Tehtäviä saa kokeilla niin monta kertaa kuin oman oppimisen kannalta on tarpeellista. Onnistuneesta suorituksesta saa suojaindiplomin ja oikeuden käyttää suojainmestarin arvonimeä.

Tutkinnon suorittanut on todistanut pätevyytensä maatalouden riskienhallinnassa ja osoittanut valmiutensa työskennellä turvallisesti maatilan töissä.

Suojaintutkinto on toteutettu 3T Ratkaisut Oy:n ja Melan työhyvinvointitiimin yhteistyönä. 3T Ratkaisut Oy on johtava suomalainen työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin asiantuntija- ja ohjelmistoyritys sekä e-oppimisen palkittu edelläkävijä. Yli 15 vuoden ajan 3T Ratkaisut on auttanut työpaikkoja työturvallisuuden, tuottavuuden, työhyvinvoinnin ja -terveyden tuloksellisessa johtamisessa. Ratkaisuissa yhdistyvät luotettavat menetelmät ja laadukkaat digitaaliset työkalut. Farmarin suojaintutkinto on tähän osaamiseen ja vankkaan kokemukseen perustuva taidonnäyte.

Maalis-huhtikuun aikana rekisteröityneiden tutkinnonsuorittajien kesken arvotaan lukuisia suojainpalkintoja.

Lisätietoja:
Anna-Riikka Pukari, asiantuntija, Mela, puh. 050 348 0535

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö