Ohita valikko

100 tarinaa suomalaisesta työstä – alkutuotannon toimijoilta, tieteen ja taiteen apurahansaajilta sekä melalaisilta

Muistathan osallistua kampanjaamme! Jaa kanssamme ajatuksesi ja/tai tarinasi siitä: mikä työssäsi on parasta, miksi työsi on tärkeää ja mikä sinua innostaa työssäsi. Juhlistetaan näin yhdessä 100-vuotiasta Suomea. Julkaisemme ajatuksia ja tarinoita nettisivuillamme ja Maaseudun tulevaisuudessa. Osallistumalla pääset mukaan IPadin arvontaan.

Me Melassa haluamme yhdessä kanssasi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Haluamme nostaa esiin alkutuotannon juurevan joukon sekä tieteen ja taiteen tekijöiden arvokkaan työn. Lähdethän mukaan, onnitellaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea!

Itsenäistä Suomea on rakennettu ja kehitetty maa- ja metsätaloudesta ponnistaen. Alkutuotannossa työskentelevät ovat kantaneet kortensa kekoon maamme puolesta. Yhdessä on tehty, kasvettu ja kehitytty. Tieteen ja taiteen apurahansaajat vahvistavat suomalaista identiteettiämme. Tieteentekijät vievät Suomea eteenpäin. Taide ruokkii sieluamme ja tukee hyvinvointiamme.

– Yhdessä olemme rakentaneet ja rakennamme tulevaisuudessakin Suomea, kiteyttää toimitusjohtaja Päivi Huotari.

Hankkeellamme osoitamme arvostustamme alkutuotannon juurevalle joukolle sekä tieteen ja taiteen tekijöille. Teitä tekijöitä ja osaajia tarvitaan, jotta yhteiskuntamme kehittyy edelleen ja identiteettimme vahvistuu.

Haastamme teidät jakamaan oman tarinanne arvokkaasta ja tärkeästä työstä. Yhdessä voimme toinen toisillemme osoittaa, että arvostamme ja kunnioitamme sekä toisiamme että työtämme. Ammattiylpeys luo hyvinvointia ja parantaa tuloksellisuutta. Ajatusten vaihtaminen ja tarinoiden jakaminen yhdessä lisää yhteisöllisyyttä ja tukee jaksamista vaikeinakin aikoina.

Kerro meille, mikä sinua maatalousyrittäjänä, poronhoitajana, kalastajana, metsänomistajana, tieteen tai taiteen apurahansaajana tai melalaisena innostaa tekemään työtäsi? Mikä työssäsi on parasta? Miksi työsi on tärkeää?

Kerro tarinasi meille vastaamalla kyselyyn. Arvomme osallistujien kesken iPadeja (Apple iPad 32 Gb Wi-Fi + Cellular).

Jaamme tarinoitanne nettisivuillamme ja somessa (#100työtä) kerran kuukaudessa. Hankkeemme huipentuu joulukuussa tarinoiden yhteisjulkaisuun nettisivuillamme ja Maaseudun Tulevaisuudessa.

Voit seurata Suomi 100-juhlavuoden hankettamme ja keräämiämme tarinoita nettisivuillamme ja facebookissa.

Päivi Huotari, toimitusjohtaja, Mela

Lisätietoja kampanjasta: viestintä, Mela, Minna Gardemeister puh. 050 340 5983

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö