Suhteet sujuviksi - arki paremmaksi

Melan Välitä viljelijästä -projekti järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa hyvinvointipäiviä maatalousyrittäjille. Hyvinvointipäiviä järjestetään vuoden 2018 aikana eri puolilla Suomea.

Valtaosa hyvinvointipäivistä järjestetään syksyllä, mutta ensimmäinen tilaisuus pidetään Peurungalla jo huhtikuussa. Tiedossa on mielenkiintoisia luentoja ja mukavaa tekemistä. Tutustu tilaisuuden ohjelmaan.

Peurungan päivässä 10.4.2018 voit kokea mm. seuraavaa:

Vinkkejä arjen jaksamiseen
Psykologi Eeva-Liisa Saaren tietoisku sisältää näkökulmia siitä, mitä itse voit tehdä arjessa tukeaksesi omaa henkistä hyvinointiasi.

Suhdesoppaa
Miksiköhän läheiset ihmissuhteet menevät niin helposti solmuun ja miten niitä solmuja voisi avata? Millaisia ajatuksia ja tunteita herättävät sukulaiset tai miten rakennetaan kylälle toimivia yhteistyösuhteita? Miten osaisin olla aito itseni ja samalla toisia kunnioittava lähimmäinen? Näitä kysymyksiä pohditaan perheterapeutti Liisa Välilän ja yrittäjä Juha Välilän "Suhdesoppaa" esityksessä.

Mistä virtaa?
Maatalousyrittäjä ja mylläripariskunta Terhi ja Erkki ovat parisuhteen perusasioiden äärellä. Luennossa pohditaan, mistä saan virtaa itselleni, missä ja miten kumppanini lataa akkujaan ja miten voimme vahvistaa parisuhdettamme.

Päivän aikana kuulemme myös, mitä uutta Melalla on tarjottavana maatalousyrittäjien hyvinvoinnin tueksi.

Minimessut
9.30–16 on mahdollisuus tutusta tilaisuuden järjestäjien ja yhteistyökumppanien osastoihin minimessuilla. Osastoilla on paljon tietoa hyvinvoinnista, hyvästä ruuasta, parisuhteesta, viljelijöiden talousasioista ja vakuuttamisesta sekä mahdollisuus osallistua arvontaan!

Tapaa työnohjaaja, testaa kuntosi, huolla kehoasi tai keilaa - päivän aktiviteeteissa tarjolla erilaisia vaihtoehtoja

  • Tapaa työnohjaaja!  Hyödynnä mahdollisuus vartin mittaiseen keskustelutuokioon työnohjaaja Riitta-Liisa Kanniaisen kanssa varaamalla aika ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Tule mittaamaan kehosi kunto! Kehon kuntoindeksin mittaus toteutetaan helposti ja hikoilematta. Saat itsellesi monipuolisen tietopaketin kehosi nykykunnosta. Testin tekeminen ei vaadi erityistä valmistautumista. Varaa aika kuntoindeksin mittaukseen ilmoittautumisen yhteydessä (viimeistään 26.3.). Testaukseen ilmoittautuminen on sitova. Joudumme perimään maksun, mikäli ilmoittaudut, etkä käykään testissä.
  • Kehonhuoltoharjoitus, jossa ei hikoilla, mutta saat vinkkejä oman kehosi huoltamiseen. Työfysioterapeutti vetää kaksi samansisältöistä harjoitusta alkaen klo 16.00 ja 16.30. Kumpaankin ryhmään mahtuu mukaan 20 ensiksi ilmoittautunutta. Ei tarvita liikuntavaatteita.
  • Keilaus - käytössämme on neljä rataa klo 16–17 ja mukaan mahtuu 16 ensiksi ilmoittautunutta.
  • Rentoudu kylpylässä - ilmoitathan halukkuudestasi mennä kylpylään, niin osaamme varata uimalippuja. Ota oma pyyhe ja uimapuku mukaan.

Tilaisuus ohjelmineen ja ruokailuineen on osallistujille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautua voit tämän linkin kautta.  Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.4.2018. Tiedustelut tiina.pakarinen(@)mela.fi ja 029 435 2481.

Majoittuminen
Yöpyminen kylpylähotellin päärakennuksessa on mahdollista tarjoushintaan 10.–11.4.2018. Yöpyminen tapahtuu omakustanteisesti.

Osallistujat maksavat majoituksen itse paikan päällä hotellin vastaanottoon. Majoitushinnat sisältävät aamiaisen, teemakylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Hinnat
64,50 €/hlö/vrk 2 hh
99,00 €/hlö/vrk 1hh

Tarjoushintaisen majoituksen voit varata 29.3.2018 mennessä suoraan hotellista koodilla ALLMELA tai soittamalla Peurungan myyntipalveluun p. 0207 516 300.

Tervetuloa virkistymään, rentoutumaan ja hakemaan vinkkejä arjen jaksamiseen sekä ihmissuhteiden kiemuroihin!

Maatalousyrittäjien hyvinvointipäivän toteuttavat yhteistyössä Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen Välitä viljelijästä -projekti, MTK-Keski-Suomen Toivo-hanke, Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK Meka-hanke ja Keski-Suomen maa-ja kotitalousnaiset.

Päivitetty 07.03.2018