Maatalouslomitus

Tietoa lomitusetuuksistasi

Maatalouslomituspalveluja voivat käyttää pakollisesti MYEL-vakuutetut kotieläintuotantoa harjoittavat maatalousyrittäjät. Lomituspalveluja voi saada maatalousverotuksen piiriin kuuluvan kotieläintalouden harjoittamiseen. Lomituspalveluina maatalousyrittäjällä on mahdollisuus saada vuosilomaa ja sijaisapua maatalousyrittäjien lomituspalvelulain mukaisesti. Lisäksi maatalousyrittäjällä on mahdollisuus saada maksullista lomituspalvelua.

Hoida lomitusasioitasi Lomitusnetissä

Sinulla on mahdollisuus hoitaa lomitusasioitasi valitsemanasi aikana myös internetin kautta. Tarvitset vain henkilökohtaiset pankkitunnukset kirjautuaksesi palveluun. Voit katsoa lomitustietojasi ja tehdä lomituspyyntöjä uusista lomista. Lomitushallinto vastaa kyselyysi mahdollisimman pian.

Minustakin maatalouslomittaja

Maatalouslomittajan ammatti on antoisa eläimistä pitävälle. Työ on asiakaspalvelua maaseudulla vaihtelevine työaikoineen ja työtehtävineen. Itsenäinen ja haasteellinen työ ja eläinten hyvinvoinnin ylläpitäminen ovat lomittajalle niitä ykkösasioita. Lue lisää mahdollisuuksista ja katso lomittajasta kertova elokuva.

Päivitetty 20.04.2016