Ohita valikko

Yhdessä onnistuimme, Mela yksi Suomen innostavimmista työpaikoista!

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela sai Suomen innostavimmat työpaikat -tunnuksen Eezy Flow Oy:n (aiemmin Corporate Spirit) arvioinnissa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa organisaatiolle strategista kilpailuetua. Tunnustus on erittäin tärkeä saavutus, sillä innostus tukee tuottavuutta, lisää henkilöstön sitoutuneisuutta ja parantaa näin asiakastyytyväisyyttä.

Suomen innostavimmat työpaikat on tunnustus organisaatioille, jotka ovat saavuttaneet erinomaiset tulokset Eezy Flow Oy:n toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa. Tutkimuksella saadaan esiin henkilöstön omistautuneisuuden ja innostuneisuuden taso sekä siihen yhteydessä olevat tekijät. Arviointi nostaa esiin kaikki keskeiset henkilöstökokemuksen, organisaation toimivuuden ja kulttuurin elementit niin ihmisten oman työn, yksiköiden toimivuuden, kuin myös koko organisaation toiminnan näkökulmista.

–Näillä arviointiperusteilla olimme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista huolimatta haasteellisesta korona-ajasta. Yhdessä olemme onnistuneet ketterästi luomaan hyvät olosuhteet työntekijöillemme poikkeuksellisesta ajasta huolimatta. Onnistuimme mainiosti lähijohtamisessa, viestinnässä ja osallistamisessa. Näitä asioita systemaattisesti kehittämällä olemme tukeneet henkilöstömme motivaatiota ja rakentaneet hyvää työnantajakuvaa. Työvälineinä tähän ovat olleet organisaatiomme avoin vuoropuhelu ja vahva luottamus. Iloitsemme yhdessä saavutuksestamme, kiteyttää henkilöstö- ja viestintäpäällikkö Minna Gardemeister Melasta.

Lisätietoja: Minna Gardemeister, henkilöstö- ja viestintäpäällikkö, Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela, p. 050 340 5983

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö