Ohita valikko

Mela uudisti eläke- ja vakuutussovelluksen sekä työterveyshuoltojärjestelmän – asiakastiedot uusiin järjestelmiin

Uusi vakuutus- ja eläkekäsittelysovellus tukee paremmin asiakaspalveluamme

Otimme 1.1.2021 käyttöön uuden eläke- ja vakuutussovelluksen. Sovellus toimii Melan vakuutus- ja etuusasiakkaiden asiakasrekisterinä, etuuskäsittelyjärjestelmänä ja vakuutusmaksulaskutuksen järjestelmänä. Hoidamme sovelluksella vakuutettujemme eläke- sekä MYEL- ja MATA-vakuutusten käsittelyn ja laskutuksen. Uuden sovelluksen käyttöönoton yhteydessä siirsimme asiakkaidemme henkilötiedot uuteen sovellukseen sellaisenaan.

– Uusi sovellus antaa paremmat mahdollisuudet kehittää asiakaspalveluamme tulevaisuudessa, toteaa vakuutus- ja korvauspalveluista vastaava johtaja Antti Huhtamäki.

Uudistettu työterveyshuoltosovellus parantaa työturvallisuutta

Otimme uuden työterveyshuoltosovelluksen käyttöömme 20.10.2020. Sovelluksen tilakäyntirekisteri helpottaa käyntien toteutusta ja seurantaa. Käyttöönoton yhteydessä siirsimme asiakkaidemme henkilötiedot uuteen sovellukseen sellaisenaan.

Sovelluksessa ylläpidetään maatalousyrittäjien työterveyshuoltoon kuuluvien MYEL -vakuutettujen tietoja MATA -vakuutusmaksun laskemista varten. Tilakäynnillä havaitut terveydenvaarat tallennetaan tilakäyntirekisteriin ainoastaan, jos niiden tallentamiseen on saatu maatalousyrittäjältä kirjallinen suostumus.

– Tilakäyntirekisteriin tallennetut tiedot toimivat pohjana asiakkaidemme työturvallisuuden kehittämiselle, toteaa lomitus- ja työkykypalveluista vastaava johtaja Päivi Wallin.

Lue lisää tietosuoja-asioista nettisivuiltamme. 

Lisätietoja:
tiiminvetäjä, vakuutusasiat, Leena Vehkomäki, puh. 029 435 2236
yksikönpäällikkö, eläkeyksikkö, Pauliina Ripatti, puh. 029 435 2444
asiantuntija, työkykytiimi (työterveyshuollon tilakäynnit), Märta Strömberg-Nygård, puh. 029 435 2242

 

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö